Į „Ogmios mieste“ įsikūrusios mėsinės „The Farm“ surengtą barbekiu vakarėlį atvyko dizaineris Robertas Kalinkinas su žmona Agne, socialiai atsakingo verslo „Trys seserys“ įkūrėja Rima Olberkytė-Stankus su vyru Žydrūnu, dainininkė ir reklamos specialistė Dovilė Filmanavičiūtė, balerina Kristina Tarasevičiūtė su širdies draugu, aktoriumi Martynu Vaidotu, viešųjų ryšių specialistas Saugirdas Vaitulionis, dainininkė Ingrida Martinkėnaitė su vyru, advokatu Mindaugu Urbonu, radijo laidų vedėja Daiva Tamošiūnaitė, menininkė Jūratė Rekevičiūtė, dizainerė Viktorija Jakučinskaitė su dukra.

Prieš aštuonis mėnesius su mylimuoju aukso žiedais apsikeitusi I. Martinkėnaitė juokėsi, kad iš pradžių namuose stengėsi gaminti abu. Tiesa, dabar vyras šią poziciją užleido savo žmonai. „Vyras gamina vis rečiau. Tačiau, jei pajaučia įkvėpimą, viską pagamina labai skaniai“, – komplimentų savo sutuoktiniui negailėjo I. Martinkėnaitė.

Dainininkė kur kas dažniau valgytų vakarienei steikus, tačiau tam koja pakiša kokybiškos mėsos stygius parduotuvėse. „Džiaugiuosi, kad Vilniuje atsiranda tokių parduotuvių, kur galima nusipirkti kruopščiai iš ūkininkų atsirinktos mėsos. Labai mėgstu vidutiniškai keptą steiką, mano vyras – dešrelių, kepsnių megėjas. Mėgstame kviestis pas save draugus arba vykti į svečius ir surengti griliaus vakarėlį“, – sakė I. Martinkėnaitė.

„Steikas man yra virtuvės klasika. Po šio pateikalo visi liks laimingi“, – juokėsi D. Filmanavičiūtė. Moteris pasakojo, kad puikiai moka kepti steikus, tačiau mieliau šį darbą patiki vyrams. „Steikas man yra tikro, normalaus bičo patiekalas. Būtent vyras turi jį kepti. Iš karto matau stipraus, protingo, žavingo miestiečio vaizdinį virtuvėje“, – šypsojosi garsenybė.

D. Filmanavičiūtė džiaugėsi, kad Lietuvoje populiarėja specializuotos parduotuvės, kuriose žmonės perka maisto produktus. „Labai palaikau smulkų verslą. Džiaugiuosi, kad žmonės pamiršta besaikį vartojimą, o atsižvelgia į kokybę. Vis daugiau mano draugų turi mylimą mėsos, pieno produktų ar daržovių pardavėja, ar parduotuvėlę, kur perka naminį sūrį ar vyną. Aš pati apsipirkinėju tik tokiose parduotuvėse, tai visiška mano aistra“, – sakė dažnai „Ogmios mieste“ apsipirkinėjanti D. Filmanavičiūtė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)