Lietuvoje viešėjusi moteris grįžo į Berlyną, kur ir buvo palikusi savo automobilį.

Išvažiavus iš automobilių stovėjimo aikštelės Deimantė teigė jokių automobilio gedimų dar nepajutusi, tačiau autostradoje ji suprato, kad nebegali sustabdyti automobilio – neveikia stabdžiai.

„Pradėjau smarkiai panikuoti, o jau važiavau virš 100 km/h. Drebėjo rankos ir nežinojau, ką daryti, o mašinos vis prieš mane stabdė.

Aišku, patraukiau koją nuo greičio pedalo ir galvojau, kad teks su „rankiniu“ stabdyti, nes prieš mane renkasi mašinų eilės. Stabdant mano mašina net pasisuko ir kita mašina trenkėsi į mane. Tą sekundę galvojau, kad viskas, mano gyvenimui – sudie.

Bet, ačiū Dievui, nesukėliau didelės avarijos ir likau sveika! Po įvykio net bijojau atmerkti akis! Išlipusi iš automobilio iškviečiau policiją. Atvykę pareigūnai viską apžiūrėjo, o mano automobilis vėliau buvo nutemptas“, – pasakojo moteris.

Vėliau paaiškėjo, kad moters palikto automobilio stabdžių žarneles perkando kiaunė.

Deimantė pasipiktino, kad susisiekus su draudimo kompanija, pastaroji nesutiko padengti visų išlaidų. „Jie nenori sumokėti už visą mašinos žalą, o tik už žarneles, įsivaizduojate?! Apgailėtina! Na, nesvarbu, susimokėsiu pati, nesu ubagė, užsidirbu gerai, bet moku draudimui, o jie man špygą rodo. Sako „nereikėjo važiuoti, jei neveikia stabdžiai“, bet iš kur man reikėjo žinoti? Aš vos neužsimušiau, o jie dar nenori apmokėti!“, – pyko moteris.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (78)