Birželio trečiąją gimtadienį nuo šiol švesiantį sūnų Ineta ir jos vyras Ąžuolas Žvagulis nusprendė pavadinti Bernardu. „Iš pat pradžių jaučiausi puikiai, o ir mažylis geras, ramus, puikiai valgo ir miega. Kadangi jis toks ramus, galiu ir nudirbti visus darbus, kurių negalėjau atlikti besilaukdama", - sakė I. Puzaraitė Žvagulienė.

Ineta Puzaraitė Žvagulienė

Pasiteiravus apie pirmagimės Barboros reakciją buvusi merginų muzikinės grupės „Mokinukės" narė nusijuokė: „Ji labai džiaugiasi. Myli ir vis nori parodyti tą meilę broliukui. Jį bučiuoja, nori supti ir laikyti. Dabar reikės pradėti ir mokymus, kad pamokyti, kaip atsargiai laikyti ir elgtis su broliuku. Matau, kad kartais ji nenutuokia apie savo jėgą ir ne visada supranta, kad jis dar labai mažas. Saugome juos abu".

Ineta Puzaraitė

Antrasis I. Puzaraitės ir Žilvino Žvagulio sūnaus Ąžuolo sūnus gimė 36-ąją savaitę. Vos tik gimęs jis svėrė 2 kg 700 g ir buvo 50 cm ūgio.

Ineta Puzaraitė Žvagulienė

DELFI primena, kad pora susituokė prieš dvejus metus. Vestuvių dieną Ineta jau laukėsi pirmagimės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)