Ineta Stasiulytė: ne visiems pasakoju apie šią gydomąją praktiką

Bene pirmoji šou pasaulio atstovė, kuri pradėjo domėtis teta gydymu buvo žinoma televizijos, teatro ir kino aktorė Ineta Stasiulytė. Tačiau, kaip sako ji pati, norint paaiškinti, kaip ši praktika, kurią pristato kaip momentinės transformacijos metodą, veikiantį teta bangomis bei jungiantį žmogų su kuriančia būties energija, reikėtų nupasakoti gyvenimo istoriją.

„Visada ieškojau ir nenurimau, nes juk mes nesame vien tik fiziologiniai poreikiai. Norėjau pažinti save ir mane supantį pasaulį geriau. Tačiau viena savarankiškai ieškodama galėčiau padaryti daug klaidų. Man buvo reikalingas mokytojas, vedlys. Pradėjus taikyti Teta gydymą, pradedame geriau suprasti ne tik save, bet ir kitus. Visi šie psichologiniai aspektai man yra labai įdomūs.

Svarbi mokymų dalis yra meilė. Tai yra gydomoji jėga. Galbūt skamba ir paprastai, bet suvokus, kas meilė yra iš tiesų, ji tampa veiksmažodžiu, rūpesčiu. Mes pradedame rūpintis savimi, kitais ir taip sveikstame visomis prasmėmis. Daug kas galvoja, kad tai kažkokia mistika ar sekta, tačiau viskas labiau nei realu.

Teta gydymas pranašesnis už dogmas ir peržengia visų religijų rėmus, bet tuo pačiu jis dera su daugeliu jų. Pažinę Teta gydymo metodą mes suvokiame, kad kiekvienas žmogus turi intuityvius gebėjimus, kurie gali būti naudojami siekiant spontaniško fizinio ir emocinio išgijimo, pokyčio. Naudojant šį procesą galime padėti sau, savo draugams ir šeimos nariams".

Ineta pažymi, kad žmogus yra kūnas, kurį veikia įvairios vibracijos. Šias vibracijas galima išmatuoti specialiais įrenginiais. Gydymo metu vienas prieš kitą atsisėda žmogus, kurį gydo ir gydantysis. Pastarasis užduoda daug klausimų apie gydomo asmens savijautą, būsenas, emocijas ir panyra į Teta bangas. Po gydymo žmogus jaučiasi labai pailsėjęs. Tarsi puikiai išsimiegojęs, o vėliau jo gyvenime vyksta pozityvūs pokyčiai.

Ineta Stasiulytė

„Egzistuoja aukštos ir žemos vibracijos. Aukšta vibracija būna kai žmogus jaučia meilę, džiaugsmą ir kitus pozityvius pojūčius. Negatyvūs jausmai silpnina ir pažeidžia mūsų organus. Jei staiga pradedama rūpintis savimi ir kitais, mylėti save, pasitaiso ir fizinė sveikata. Visi esame girdėję apie momentinius išgijimus. Tai priklauso nuo žmogaus noro pasveikti.

Būna atvejų kai liga gali būti naudinga, nes sirgdamas žmogus gauna didelį aplinkinių dėmesį, pasitaiso santykiai, sulaukia didesnės finansinės paramos ir kt. Dėl šių priežasčių pagalvojus apie pasveikimą užplūsta įvairios baimės. Žmogus gali bijoti, kad pasveikęs viso to neteks. Tokiu atveju renkamasi liga ar net mirtis, nes tai laikoma saugesniu pasirinkimu.

Teta būsenoje įmanoma susitikti su savo baime, ją suvokti ir pakeisti į naują įsitikinimą. Aš žinau, ką reiškia būti sveiku ir mylimu. Tokiu atveju liga pasitraukia ir žmogaus gyvenime įvyksta pozityvūs pasikeitimai. Jei jaučiu, kad žmogus nori keisti savo gyvenimą į gerą, pasidalinu žiniomis, kurias įgijau, o jei žmogus yra nelaimingas, kaltina kitus dėl savo nelaimių ir vadina mane nukvakusia, matau, kad mano žinios šiuo jo gyvenimo etapu yra bevertės. Todėl aš ne visiems pasakoju apie teta gydymą. “, - pasakojo scenos atstovė.

Kaip šios praktikos veikimo įrodymą ji papasakojo ir apie linksmą nutikimą. Kartą ji ir aktorius Eimutis Kvoščiaukas šnekučiavosi apie tai, kaip smagu buvo kadaise filmuotis filme ir kaip abu norėtų ir vėl filmuotis. „Pasiuntėme šią mintį ir negalvojome, kokiu būdu ji išsipildys. Vėliau dar pasinaudojau savo žiniomis apie Teta bangas ir padirbėjau su tuo. Po savaitės man paskambino ir pasiūlė filmuotis seriale. Visa mano vasara labai užimta, todėl atsisakiau. Vėliau man paskambino Eimutis ir pasakė, kad jam pasiūlė filmuotis tame pačiame seriale. Tam, kad būtume tikri, jog tai tikrai nėra atsitiktinumas, sužinojome, kad serialo režisierius bus tas pats, kurio filme filmavomės. Kiekvienas, kuris praktikuoja Teta gydymą, tokių pavyzdžių turi daugybę“, - nusijuokė žinoma moteris.

Gabija Jaraminaitė teta bangų programėlę įsirašė ir į telefoną

Apie Teta gydymą, kuris žada išgijimą energetiniame ir DNR lygmenyje, teatro ir televizijos aktorė Gabija Jaraminaitė sužinojo iš savo kolegės Inetos Stasiulytės. Pradėjusios atvirai kalbėtis žinomos moterys išsipasakojo apie rūpesčius ir bėdas, todėl kolegė pasisiūlė atlikti gydymo seansą.

„Visiškai nereikia sirgti, kad tau padėtų. Anksčiau nebuvau su tuo susidūrusi ar girdėjusi apie tai. Tik Inetai papasakojus pradėjau daugiau domėtis, skaityti apie Teta gydymą ir jo atstovę Anna Kitney internete. Sužinojau, kad šio seanso metu įeinama į Teta bangas. O juk dar iki tol mano telefone buvo programėlė su Teta bangomis. Tai tam tikros vibracijos ir muzika, kuri leidžia atsipalaiduoti“, - pasakojo G. Jaraminaitė.

Gabija Jeraminaitė

Kai pirmą kartą jai buvo atlikta Teta procedūra, iš pradžių ji nepajuto nieko. Tik po dienos pradėjo jausti palengvėjimą. Tuomet gydymas buvo pakartotas. „Iš pradžių maniau, kad tai bus kažkas mistiško, bet tai labai paprasta, patikrinta ir veiksminga. Kai atliekamas gydymas nieko ypatingo nejauti. Tačiau ir tie pojūčiai kiekvienam gali būti labai skirtingi. Tai be galo individualu“.

G. Jaraminaitė kol kas kursų dar nelankė. Jie prasidės tik rudenį, todėl, kaip sakė pati žinoma moteris, daug papasakoti apie tai, deja, negali.

Daug laiko kartu praleidžiantys aktoriai ir kiti šou pasaulio atstovai dažnai dalijasi įvairiais gydymo ar padedančiomis atsipalaiduoti praktikomis. Kaip sako pašnekovė, Teta gydymui nėra nepasiduodančių dalykų. Galima išgydyti ir fizines ligas, ir įveikti gyvenimiškus sunkumus.

Valda Bičkutė kitų kol kas negydo

Ne vienerius metus įvairiomis gydomosiomis ir gyvenimą padedančiomis harmonizuoti praktikomis domisi ir aktorė Valda Bičkutė. Ji sakė, kad su kolegomis iš tiesų dažnai pasidalija žiniomis ir patarimais. Prieš daugelį metų ji susidomėjo Reiki, Berto Hellingerio šeimynine terapija, vėliau holodinamika. „Buvau girdėjusi ir apie teta gydymą ir per mėnesį praėjau visus kursus. Palyginti dar esu naujokė, toliau gilinuosi ir domiuosi, bet jau galiu ir pati gydyti. Manau, kad ši praktika vainikavo visus mano ieškojimus ir norą sužinoti“.

V. Bičkutė sakė, kad svarbiausia šioje praktikoje yra Dievas, kurį vadina kūrėju, o mokymų metu vyksta intensyvus darbas su pasąmone. „Ne veltui sakoma, kad mes patys esame atsakingi už savo gyvenimus ir tai, kas vyksta juose. Kiekvienas kuriame savo gyvenimą. Ir kartais net sunku patikėti, kodėl žmonės serga, patiria nelaimes. Tačiau galiausiai tampa aišku, kad to norime patys, o ligos kartais tampa pamoka. Teta gydymas moko gyventi be dramų, skausmo ir ligų. “.

Valda Bičkutė

Ji taip pat atskleidė, kad gydymo, kuris labiau primena atvirą pokalbį, metu svarbiausia išaiškinti, kokias problema žmogus nori išspręsti. Tačiau pati gydyti dar nesiryžta. Iš pradžių Teta gydymą ji nori pritaikyti asmeniniame gyvenime, o vėliau svarstys apie pagalbą artimiesiems.

Pasiteiravus, ar nesusiduria su skeptikais, moteris tik nusišypsojo: „Turbūt mano aplinkoje daug tuo besidominčių žmonių, bet niekam nekyla klausimų dėl šio mano susidomėjimo“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)