Tiesa, DELFI susisiekus su E. Masiuliu, paaiškėjo, kad šeštadienio vakarą buvo švenčiamas jo žmonos Ievos gimtadienis.

Pasidomėjus, kaip E. Masiulis nustebino žmoną gimtadienio proga, vyras teigė, kad šįkart žmonai dovanojo tiesiog puokštę gėlių. „Mes esame susitarę, kad kažkokios dovanos nedovanosiu, buvo graži gėlių puokštė, o dovana galbūt bus ateityje“, – sakė jis.

E. Masiulis pasakojo, kad klubuose – jis retas svečias: „Tai tiesiog buvo šeštadienis, žmonos gimtadienis. Labai retai nueinu, bet šįkart buvau nuėjęs. Seniai buvome, tai su kompanija draugų ir pažįstamų nuėjome į „Pabo Latino“. Nedažnai taip leidžiu laisvalaikį. Kokius 7 metus čia nėra tekę būti, jei ne daugiau.

Dažniausiai mėgstame ramią aplinką, gamtą. Beveik kiekvieną savaitgalį tenka važiuoti į pajūrį, tai tiesiog kartais tai būna žvejyba, pasivažinėjimas dviračiais ar pabuvimas prie vandens telkinių. Tokius laisvalaikio praleidimo būdus mėgstam.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (368)