Jau ne pirmus metus Maltoje retrito renginius bei stovyklas moterims organizuojanti V. Repčenkaitė, regis, dirba pilnu tempu. „Praėję jau daugiau nei pusė nėštumo, bet ką tik namo išleidau 17 moterų“, – šypsojosi moteris.

V. Repčenkaitė anksčiau DELFI aiškino, kad jos organizuojama retrito programa – tai sąmoningai subalansuotos atostogos moters sielai, protui ir kūnui.

Retrito akimirkos:

DELFI primena, kad su mylimuoju V. Repčenkaitė susižadėjo praėjusių metų gruodžio 31-ąją.

„Mano vyras atsiklausė vaikučių, ar galėtų pasiūlyti jų mamai, jo mylimai moteriai, (to, ką jis pasakė, detaliai net nenorėčiau pasakoti, nes tai – pernelyg asmeniška ir brangu man...) tekėti už jo.

Tai buvo labai jaudinantis momentas mums visiems. Su vaikučių palaiminimu, jų šūksniais ir plojimais...be abejo, aš ištariau „taip!“ Likus vos valandai iki Naujųjų (tarp Lietuvos ir Maltos – valandos skirtumas).

Tada skubėjome pasidalinti džiugia žinia su abiejų tėvais ir mylimais draugais, sveikindami visus su Naujais“ – po sužadėtuvių DELFI pasakojo moteris.

Paklausta apie šeimos pagausėjimą, tąkart V. Repčenkaitė teigė neatmetanti tokios galimybės ir visuomet norėjusi didelės šeimos. Moteris iš ankstesnių santuokų augina sūnų ir dukrą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (181)