Prognozės buvo negailestingos ir išsipildė su kaupu: tą dieną, kai „Domino“ teatras organizavo orientacines varžybas savo darbuotojams, buvo numatytas lietus. Aktoriai Aušra Štukytė, Gabija Jaraminaitė, Sakalas Uždavinys, Redita Dominaitytė, Valda Bičkutė, Algirdas Dainavičius, Algis Ramanauskas ir kiti kolegos, pasipuošę lietpalčiais ir į rankas pasiėmę žemėlapius su užduotimis, leidosi į kelionę, kovodami dėl nugalėtojų vardo.

Dvi su puse valandos jiems teko praleisti žingsniuojant slidžiais, bet nepaprastai vaizdingais Neries regioninio parko keliais ir, pasitelkiant žinias, išmonę ir pastabumą, spręsti ne itin lengvas užduotis.

Tokiais atvejais, sakoma, kad visada nugali draugystė, bet pirmieji visas užduotis įveikė ir gudriausių, greičiausių bei ištvermingiausių aktorių vardą pelnė Eimučio Kvoščiausko, Juozo Gaižausko, Ramintos Verseckaitės ir Austėjos Lukaitės komanda, kuri, beje, dar pradžioje neteko dviejų narių, pabūgusių leistis į lietingą žygį.

„Tai buvo fantastiškai praleista diena! Iš pradžių lietus kiek išgąsdino, bet nuostabūs vaizdai, intensyvus tempas ir puikus nusiteikimas lėmė nerealią vasaros sezono pradžią“, – po žygio įspūdžiais dalinosi aktoriai, besivaišindami karšta arbata ir pietumis.

„Domino“ teatras nesiilsi ir vasarą, savo gerbėjų laukiantis populiariausiuose spektakliuose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Palangoje ir Druskininkuose. Rudenį žiūrovų visoje Lietuvoje lauks naujų spektaklių ir netikėtų projektų premjeros.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)