Balandžio viduryje, „Lietuvos balso“ superfinalo metu, D. Ibelhauptaitė televizijos žiūrovus nustebino eteryje pasirodžiusi su didžiuliu galvos apdangalu iš plunksnų. Jį režisierei sukūrė garsiausias šalies dizaineris Juozas Statkevičius.

Moters dėvėtas galvos apdangalas užstojo kone visą teisėjų stalą. Sceną sunkiai matyti galėjo Naglis Šulija, Ilona Balsytė ir Saulius Urbonavičius-Samas.

O štai šeštadienį britų laidoje „Britains Got Talent“ buvo galima išvysti D. Ibelhauptaitės aksesuarą primenantį galvos apdangalą.

„Šį vakarą „Britains Got Talent“ finalas ir štai – teisėjas su plunksnų karūna! Tik mano karūna, sukurta Juozo Statkevičiaus, buvo didesnė!

Džiaugiuosi, kad padarėme šiokią tokią įtaką Simono Cowello „chebrai“ Anglijoje arba, kad jie turi panašų humoro jausmą kaip mes. Gera, kad neatsiliekam nuo mados – juk mes sugalvojom pirmieji“, – feisbuke džiaugėsi D. Ibelhauptaitė.

Daugiau D. Ibelhauptaitės įvaizdžių:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)