Renginį vedė vitališkasis Žygis Stakėnas kartu su futbolo profesionalais Mantu Kukliu bei Ernestu Šetkumi, gerą nuotaiką vakaro svečiams užtikrino Beissoul&Einius pasirodymas.

„Futbolo aistruoliams UEFA Čempionų lygos finalas – tarsi desertas. Tai – paskutinės klubinio futbolo sezono rungtynės, jose paaiškės stipriausia Europos komanda. Asmeniškai man labai sunku įsijausti į futbolo aistruolio vaidmenį ir į šias rungtynes žiūriu iš futbolo profesionalo pusės. Analizuoju žaidimo elementus, taktines subtilybes, kaip vienoje ar kitoje situacijoje elgčiausi pats. Žaidėjams finalas – maksimalus išbandymas, jie jaučia ypatingą spaudimą ir, mano nuomone, laimi tie, kurie geriau susitvarko su juo“, – teigė E. Šetkus.

Vilniaus „Žalgirio“ ir Lietuvos nacionalinės vyrų futbolo rinktinės spalvas ginantis M. Kuklys atvirauja, kad didžiausias pakylėjimas būna žaidžiant Lietuvoje.

„Kai stadione pilna žmonių ir visi šaukia „Žalgiris“ arba „Lietuva“, tada iš tiesų būni laimingas, kad pasirinkai šią sritį“, – sako keturis kartus Lietuvos A lygos nugalėtoju su „Žalgiriu“ tapęs futbolininkas.

„Futbolas yra didžiulė pasaulio sporto kultūros dalis. Šį renginį organizavome su malonumu ir šiuo renginiu norėjome parodyti, kad galima ir net privalu išeiti iš namų, susitikti su draugais, futbolą žiūrėti smagioje ir madingoje vietoje, mėgaujantis aukščiausio lygio žaidimu. Ir prie viso to dar išgirsti Beissoul&Einius“, – kalbėjo komunikacijos agentūros „Olive“ direktorė Agnė Grigaliūnienė.

Renginio akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)