„Karjeros pradžioje pernelyg nesureikšminau sceninio vardo svarbos, o dabar jaučiu, kad „Camille” man nėra artima ir neperduoda pagrindinės kūrybos žinutės. Taip mane susirado vardas „Kaia”. Kadangi Havajų kultūra, gyvenimo būdas, žmonės ir vandens stichiją man labia artima, o havajiečių kalba „kai” reiškia „vandenyną”, abejonių dėl sceninio vardo nekilo”, – pasakojo Kaia.

Simboliška, kad naujausias atlikėjos kūrinys taip pat susijęs su vandeniu. „Waves” (angl. „bangos”) – autorinė Kaia daina, kurią prodiusavo grupės „SillyCut” narys Artiomas Penkevičius.

„Tai daina apie nesibaigiančias savęs paieškas ir tikrojo aš atradimą. Pagaliau galiu drąsiai sakyti, jog esu teisingame kelyje, nes žinau, kaip noriu skambėti, kaip noriu atrodyti, kokią žinutę noriu skleisti.

Įkvėpimą parašyti „Waves” man suteikė praėjusi vasara. Leidau sau atsitraukti ir iš šalies pažvelgti į muziką, leidau nemąstyti, nekurti, kai nesikuria, nebandyti kažkam įtikti. Ėmiau filmuoti savo ekstremalius vasaros nuotykius: šuolius su guma, parašiutu iš didelio aukščio. Įveikdama fizines baimes, išmokau tą patį padaryti ir su savo mintimis. Supratau, jog įkvėpimo nuo šiol ieškosiu ne tarp miesto sienų, bet gamtoje,jūroje, vandenyne, bangose”, – kalbėjo atlikėja.

Dainos vaizdo klipas režisavo ir filmavo kompanijos „Strawberry Heights Films” komanda, kurią sudaro Kipro, Lietuvos, Australijos, Didžiosios Britanijos kūrėjai. 3 dienas trukusiame filmavime įamžinti įspūdingiausi Kipro vaizdai bei kvapą gniaužiantis Kaia šuolis į vandenį net iš 15 metrų aukščio.

„Su šia daina noriu visiems palinkėti nebijoti pokyčių. Nebijokite kristi, klysti ir neužgožkite savo vidinių pojūčių. Jeigu pokyčiai turi įvykti, jie ir įvyks”, – pasakojo Kaia.