„Bandžiau vagis rasti savarankiškai, bet pastangos buvo bergždžios. Reikalas tas, kad vagystę pastebėjau ne iš karto, o policijai reikia automobilio, kuris šiuo metu nėra mieste. Tad maniau, kad pavyks kitaip rasti ilgapirščius, bet galiausiai supratau, kad reikia prašyti visuomenės pagalbos. Galų gale gavau ir vaizdo įrašą. Nors ten ne viskas aiškiai matoma, tikiuosi, kad pavyks išaiškinti, kas pasisavino asmeninius mano daiktus", – DELFI kalbėjo N. Rukaitienė.

Žinoma moteris prisiminė, kad vagystės dieną ji nuvežė dukrelę Patriciją į būrelį. Ji visuomet laikė rankinę ir kompiuterį automobilyje, tačiau kol jų neprireikė, nepastebėjo, kad brangūs daiktai dingo. Gavusi vaizdo įrašą N. Pareigytė - Rukaitienė netruko juo pasidalinti socialiniame tinkle.

Automobilis, kuriame buvo palikti daiktai, buvo pažymėtas reklamėmis „Trijų karalių“ emblemomis. Nijolė įtaria, kad minėti daiktai iš jos automobilio dingo Klaipėdoje, Birutės gatvėje, prie pastato, pažymėto 8 numeriu. Ji pasigedo ne tik grynųjų pinigų, ištrauktų iš pniginės, kurią ilgapirštis paliko, tačiau ir kompiuterio „Apple Macbook 13“.

Tiesa, ji pripažino, kad automobilis, kuriame buvo palikti daiktai – nėra saugus. „Buvau pasiskolinusi iš Remigijaus Žiogo „Trijų karalių“ automobilį, kartais su juo pavažinėju. Jis ne visada užsirakina. Nors kažkaip atrodo, niekada nieko nebuvo nutikę“, – kalbėjo pašnekovė, kuri įvardijo, kad jokių įsilaužimo ženklų neaptiko.

Moteris labiausiai apgailestauja dėl pavogtame kompiuteryje buvusių brangių prisiminimų, asmeninės informacijos. „Kompiuteryje buvo vaizdo įrašai, kuriuose – pirmieji dukrelės žingsniai, žodžiai. Tai ne pinigine, o asmenine prasme brangūs dalykai. Labai tikiuosi, kad pavyks juos atgauti. Noriu atgauti tai, kas brangiausia", – dėl prarastų daiktų apgailestavo pašnekovė.

Socialiniame tinkle atlikėja kreipėsi ir į ją apvogusį vyrą. Mainais į pavogtus daiktus ji siūlo sumokėti daugiau nei buvo pavogta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (83)