Pradėję kartu vesti renginius N. Pareigytė ir R. Žiogas suprato, jog renginiai visada linksmesni su muzika ir dainomis, todėl kartu įrašė ir keletą bendrų dainų, sukūrė spektaklį. Ironijos nestokojančiam spektakliui scenarijų sukūrė humoristas Dominykas Klajumas.

Pasiteiravus, kodėl pasirinko vyrų ir moterų santykių temą, jie tik šyptelėjo: „Juk tai neišsemiama tema! Visada yra ką pašiepti, ką aptarti. Kartais atrodo, kad tikrai į pasaulį žiūrime skirtinomis akimis ir kad ir kaip būtų sunku, galiausiai vieni be kitų negalime“, - išdavė šou pasaulio atstovai.

Scenos atstovė N. Pareigytė taip pat atkleidė, kad nemažai idėjų šiam projektui pasisėmė iš savo gyvenimo.

„Panaudota ne viena frazė, nors daugelis čia atras save. Komiškų situacijų pasitaiko kiekvienos poros gyvenime. Pavyzdžiui, mano vyras juokauja, kad gyvenimas su manimi primena Seimą, nes kadangi negeriu pati, stabdau ir jį“.

Tačiau sunkiausia spektaklio tema ji vis dėlto laiko kompromisų siekimą. 6 m. susituokusi atlikėja atvirai pripažįsta, kad ne kartą patarimo kreipėsi į net 14 m. santuokoje gyvenantį savo scenos partnerį.

„Sunkiausia turbūt pasiekti kompromisus. Tam reikia ne tik noro, bet ir laiko. Kartais būna sunku suprasti vyrus, bet gyvenant kartu tai neišvengiama. Mano vyras nemėgsta vaikščioti į teatrą, todėl aš į jį einu su draugėmis arba dukrele Patricija. Taip ir randame tuos kompromisus. Ilgainiui tampame atlaidesni ir supratingesni vienas kitam.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)