Kulinarė, laidų vedėja ir žurnalistė Beata Nicholson – viena tų, kuriai dėl šio sukučio teko stoviniuoti eilėje. „Prekybos centras tokį šeštadienį yra pustuštis, tik ne viena žaislų parduotuvė – „Mini pasaulis“, ten eilė ir visi perka tą patį dalyką. Aš irgi buvau atvesta čia. „Fidget Spinner“ – nieko nesuprantu... Kodėl? Nu mada tokia, čia ne eilė, 10 kartų didesnė... Tai, suaugę, ar jūs suprantat, kas čia?“, – feisbuke, pasidalijusi jau įsigyto žaislo nuotrauka, rašė B. Nicholson.

Eilėje dėl dukros stovėjusi Beata DELFI pasakojo nesuprantanti, kuo šis žaislas taip žavi: „Sukasi ir viskas. Tiesiog sukasi. Sunku paaiškinti šį fenomeną, aš irgi nesuprantu, bet taip yra ir viskas“.

Visiškai kitokia nuomone apie šį žaislą feisbuke pasidalijo dainininkė Erica Jennings. Du sūnus auginanti moteris pasidalijo pokalbio ištrauka su sūneliu Pranu.

„Pranas: Visi mokykloje yra pamišę dėl „Fidget Spinner“. Suktuko, kurį tiesiog suki tarp pirštų. Aš: Gerai. Ar ir tu norėtum tokio? Pranas: Ne, ačiū. Manau, kad tai visiškai bevertis menkniekis ir pinigų švaistymas.“

„G&G Sindikato“ narys Artūras Matkevičius-DJ Mamania „Instagram“ tinkle pasidalijo šmaikščia sukučio parodija. Ant pieštuko atlikėjas uždėjo kasetę ir pasidalijo trumpu įrašu, kaip ją suka.

#90s #fidgetspinner

A post shared by Arturas Mamania (@djmamania) on May 29, 2017 at 11:23am PDT

Šmaikščiai į šią maniją pažvelgė ir humoristas Artūras Orlauskas. Savo feisbuko paskyroje jis pasidalijo įrašu, kurį pavadino „Nemokamas ventiliatorius karštą dieną“.
Ir nors daugelis nesuvokia, kuo šis sukutis taip sužavėjo viso pasaulio vaikus, prekybininkai trina rankomis. Vos atsidarius parduotuvėms nusidriekia ilgiausios eilės žmonių, kurie akimirksniu išperka visus sukučius.
Pasaulį užkariavę sukučiai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)