Apie prieš penkerius metus įvykusį konfliktą su artimiausiu žmogumi – seserimi, N. Bunkė kalbėjo su ašaromis akyse.

„Merginos tiesiog sugalvojo, kad su manimi nėra ko dalintis pinigų. Aš toje veikloje nedalyvauju ir kodėl jos man turi mokėti kažkokį procentą, nors ta grupė buvo mano sukurta. Dėl to mes paskui uždarėme tą grupę ir apsipykome truputėlį. Su sese nebendravome metus.

Tas laikas buvo labai sunkus, tuo metu griuvo mano santuoka, tikrai buvo labai sunku, aš neturėjau žmogaus į kurį atsiremti, nes sesuo buvo ta, kuri visada gyveno kartu su manimi, mes 24 valandas per parą buvome kartu ir man jos labai trūko“, – sakė N. Bunkė.

Moteris pasakojo, kad tuo metu sūnui Kristupui tebuvo 4 mėnesiai, santuoka griuvo, o vyras „ėdė kiekviename žingsnyje“.

„Visą laiką tokiom akimirkom mane palaikydavo sesė, o jos nėra. Tuo metu mane vyras ėdė, kad „su tokia, kaip tu niekas nenori bendrauti ir net sesuo nuo tavęs nusisuko“.

Aišku, ta situacija, kai mes susipykome, nebuvo niekinė. Ji buvo sudėtinga, mes abi pridarėme klaidų. Tuo metu tai buvo visos Lietuvos reikalas ir visi norėjo komentuoti, bet niekas nežinojo, kaip sudėtinga man buvo viduje“, – kalbėjo N. Bunkė.

Atlikėjai „atsistojus ant kojų“, buvo sukurta ir grupė „Pop Ladies“. „Galvojau, kad manęs niekas taip netryps“, – prisiminė moteris.

Seserys buvo taip susipykusios, kad net susitikusios pas tėvus – elgdavosi taip, lyg viena kitos nematytų. Pirmąjį žingsnį po metus trukusios tylos galiausiai žengė Kristina, kuri paskambino ir paklausė ar gali aplankyti Kristupą.

Apie atleidimą buvusiems vyrams paklausta Natalija laidoje teigė, kad yra atleidusi labai daug.

„Bet iš vienos pusės atrodo, kad atleidau, bet viduje vis tiek jauti, kad tau skauda ir tai reiškia, kad tu neatleidai. Pasirodo, kad neištikimybės aš neatleidau, nors visada sakydavau, kad ją galėčiau atleisti.

Neištikimybės neatleidau nei vienam, nei kitam. Man tai per daug skauda ir aš kiekvieną kartą įsivaizduoju tą situaciją ir man yra per daug.

Vieną dieną atsistojau ir galvojau „Kodėl? Kodėl aš turiu su tuo taikstytis? Kodėl mane gali stumdyti ir užgauti? Kas jis toks, kad taip elgiasi ir kas aš jam tada?“, kai supratau tuos dalykus, pagalvojau, kad man vienai žymiai geriau.

Aš esu iš tų moterų, kurios ilgai kenčia ir paskui treptėli koja. Atėjo tas laikas ir treptelėjau“, – nusijuokė N. Bunkė.

Prisiminus buvusio moters draugo Vilmanto Dilio skandalą, kuomet jį viena tinklaraštininkė apkaltino smurtu sostinės klube, Natalija teigė, kad tai tebuvo puiki reklama jaunai merginai.

„Žmonėms labai patogu manipuliuoti žinomomis pavardėmis. Taip, aš buvau tame pačiame klube, visiškai kitoje salėje, mes sėdėjome kartu su sesės kompanija ir šventėme gimtadienį.

Vilmantas buvo visai kitoje salėje ir aš visiškai ne prie ko. Pamačiusi, kad kažkas vyksta, aš tiesiog priėjau prie tos merginos, paklausiau, kas atsitiko.

Ta mergina buvo neblaivi, pradėjo skėtaliotis ir rėkti. Priėjo apsauga ir manęs nebeliko toje vietoje, o štai koks skandalas buvo padarytas“, – pasakojo N. Bunkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (770)