Šventės nepraleidę svečiai paniro į marokietišką vakarėlį, kurio dekoras buvo patikėtas „Flower Couture by Mantas Petruškevičius“ meistrams.

Aromatai, spalvos, vaisiai, su moderniomis potekstėmis susimaišę rytietiškos muzikos ritmai – visa tai kaitino VIP svečių kraują.

Tiesa, pakvietimuose buvo pažymėtas ir aprangos kodas. Kad visiems būtų linksmiau, šeimininkai kvietė savo garderobą priderinti prie vakarėlio temos ir ragino pasipuošti rytietiškais raštais margintomis skaromis bei šilkais.

Vakarėlyje apsilankiusi mados tendencijų prognozuotoja Marija Palaikytė DELFI pasakojo, kad džiaugiasi susirinkusiųjų išradingumu ir daugumos aprangą vertina labai gerai.

„Ne visi svečiai vakarėlyje laikėsi aprangos kodo, tačiau aš visuomet stengiuosi įžvelgti pozityvius dalykus – tie, kurie pasipuošė, atrodo įspūdingai, – kalbėjo M. Palaikytė. – Nors pirmiausia noriu išreikšti didžiulę pagarbą vakaro šeimininkams, kurie pasirūpino vakaro dekoru. Visos svečių pastangos nebūtų taip matomos, jei šeimininkai nebūtų pasirūpinę pačia atmosfera.“

M. Palaikytės nuomone, penki svečiai šįvakar atrodė fantastiškai, o didžioji dauguma nusipelnė įvertinimo „labai gerai“.

Pati Marija vakarui pasirinko savo kurtą suknelę, kurią dėvėjo antrą kartą, makiažu taip pat rūpinosi pati.

Renginyje apsilankė gausus būrys įžymybių: Natalija Bunkė, Justina Stambrauskaitė, Viktorija Siegel, Natalija Martinavičienė su vyru, Edvardas Žičkus, Mantas Petruškevičius, Audronė Bunikienė, Alkas Paltarokas, Karolina Toleikytė, Robertas Kupstas, Žilvinas Grigaitis ir daugelis kitų.

Įsibėgėjus vakarėliui atvyko ir Inga Stumbrienė su vyru Aivaru. Ryškiu įvaizdžiu sužavėjusi moteris DELFI prisipažino, kad ją puošė Liutauras Salasevičius. „Maroko stilius labai ryškus ir spalvingas, todėl ir makiažas toks ryškus, – pasakojo Inga. – Gavusi pakvietimą išties labai apsidžiaugiau, nes spalvos – mano gyvenimo įkvėpimo šaltinis.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (102)