Paklausta, kaip išlaiko pavydėtinas kūno formas, J. Anusauskienė sakė, kad jokios paslapties čia nėra.

„Manau, kad vienas svarbiausių dalykų yra susitarti su savimi. Tai yra geros savijautos pagrindas ir man tai yra labai svarbu. Ne visada būna lengva, kartais kyla tam tikrų diskusijų, bet padiskutavus aš visgi stengiuosi su savimi susitarti“, – šypsojosi J. Anusauskienė.

Smulkaus kūno sudėjimo moteris daugelį nustebintų savo sporto rūšies pasirinkimu. J. Anusauskienės aistra – kovos menai.

Džiaugiuosi, kad su abiem savo sūnumis sportuojame tame pačiame sporto klube, lankome kovų menus, kur galime legaliai išsiaiškinti santykius. Šiaip, manau, kad esu gana pozityvus žmogus, bet kai atsistojau prieš bokso kriaušę, tai supratau, kad manyje susikaupę pakankamai daug negatyvios energijos, nes randu jėgų ganėtinai stipriai smūgiuoti“, – juokėsi moteris.

J. Anusauskienė teigė nesuprantanti žmonių, kurie sako, kad valgo bet ką: „Tai yra šiukšlių kibiro psichologija. Maistas turi būti kokybiškas. Nors niekada gyvenime nesilaikiau jokių dietų ir darau viską priešingai, nei sakytų visi dietologai.

Jei nėra aktyvaus fizinio krūvio, tai iki 15 valandos aš išgeriu du puodelius kavos ir tuomet, galbūt, suvalgau keletą kiaušinių, vėliau šiek tiek sriubos ir tuomet, jau po treniruotes, kurias lankome 4 kartus per savaitę, aš gausiai pavakarieniauju.

Suvalgau daug mėsos, bulvių, daržovių ir tada ramiai užmiegu. Manau, kad nėra jokių stereotipų ir vienos tiesos, kuri tiktų visiems, kaip drabužis. Man šitoks gyvenimo ritmas tinka ir aš tikrai gerai jaučiuosi, o tai yra svarbiausia“, – DELFI pasakojo moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (442)