– Audriau, kas jis – Ramas Kilogramas?

– Ramas Kilogramas – tai kiekvienas iš mūsų. Išorėje jis yra viską išmanantis ir žinantis ekspertas, o viduje geras ir nuoširdus vyras. Jis slepia savo jautrumą, retai atvirauja, nes bijo būti įskaudintas, pažemintas ar tiesiog nenori išsiskirti iš aplinkinių. Paklaustas: „Ramai, kaip tau sekasi?“, – jis atsakytų: „Puikiai“. Kitaip sakant, jis yra daugybę kaukių turintis šiuolaikinis žmogus. Gal dėl šių būdo savybių Ramas Kilogramas greitai po jo sukūrimo ir tapo internetiniu fenomenu, apie kurį kalba ir iš kurio juokiasi sporto bei sveiko gyvenimo būdo entuziastai ir tie, kurie jame atpažįsta savo draugą, pažįstamą ar net save patį.

– Kodėl jums, kaip aktoriui, Ramas Kilogramas yra įdomus?

– Ramas Kilogramas – parodijinis personažas, kurio lūpomis smagu žaismingai kvailioti ir kurti kuriozines situacijas, į kurias jis pakliūna, dėl tokių savybių, kaip perdėtos savimeilės, perdėto ir iškreipto pasitikėjimo savimi bei vaizdavimo, jog jis viską išmano ir sugeba. Tai kelia šypsnį, nes realybė yra visai kitokia.

– Kodėl jį pavadinote Ramu Kilogramu?

– Todėl, kad gerai skamba. Herojai turi turėti įsimenamus vardus.
(šypsosi)

– Koks Ramo Kilogramo vaidmuo šiuolaikiniame pasaulyje?

– Visų pirma, jis yra herojus, kurio liaudžiai visada reikėjo. Sporto treneris ir sveiko gyvenimo būdo mokytojas Ramas Kilogramas seniai gyveno tarp mūsų, tik ilgą laiką nebuvo atskleista jo tapatybė. Nuo tada, kai jis iškilo į paviršių, Ramas Kilogramas įkvepia ne tik sportuoti bei sveikai gyventi, bet ir siekti savo svajonių bei tikslų išsipildymo, o siekiant – nepamiršti įvertinti jų moralinės bei dvasinės vertės. Ramas Kilogramas yra naivus jautrios sielos svajotojas.

– Kokios svajonės Ramas Kilogramas siekia dabar?

– Kadangi, jo manymu, sporte jis pasiekė viską, ką norėjo, dabar Ramas kardinaliai keičia profesiją ir savo gyvenimo būdą. Visai neseniai jis paėmė į rankas mikrofoną ir suprato, jog tai yra jo kelias bei pašaukimas. Ramas Kilogramas pagaliau gali būti atviras tiek su savimi, tiek su kitais. Kuomet sportas – fizinis, muzika jam – dvasinis penas, kurio jis turi tiek daug, kad gali maitinti ne tik save, bet ir kitus. Posakis „Jei gali nedainuoti – nedainuok“ naujai užgimusiam ir „Ramas Fifty Gramas“ slapyvardžiu pasivadinusiam atlikėjui reiškia vieną – jis negali nedainuoti, kaip ir lakštingala negali nečiulbėti.

– Kokie artimiausi Ramo Kilogramo planai?

– Visai netrukus atlikėjas liaudžiai pristatys pirmąją savo dainą ir jos vaizdo klipą, kuri neabejotinai taps nauju vasaros hitu. Ir tai tik pradžia, nes kaip sako Ramas Kilogramas: „Jūs dar pamatysit, kaip apie „Ramą Fifty Gramą“ bei jo muziką greitai sužinos ir kalbės visas pasaulis“, nes jam rūpi taika pasaulyje, jis neabejingas gamtos išsaugojimui, o labiausiai jam svarbi – kūrybinė saviraiškos laisvė. Tokių atlikėjų, kaip Ramas Fifty Gramas nėra daug, jis yra unikalus, jis yra žvaigždė. O jeigu atvirai, kiekviename iš mūsų gyvena dalelė Ramo Kilogramo, o kiek tiksliai gramų – žinome tik mes patys.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)