Šią popietę renginių ir televizijos laidų vedėja Indrė Morkūnienė DELFI sakė gerokai nustebinusi save. Garsi moteris, dažniausiai renginiuose matoma vilkinti įspūdingas sukneles ar subtilius kostiumėlius, šįkart dėvėjo trumpus laisvalaikio šortukus ir prie jų priderintą tokio paties audinio „bomberį“.

Elegancija – tas vienas žodis, kuriuo galima apibūdinti Indrės stilių, tad nenuostabu, kad moters garderobe laisvalaikio stiliaus drabužių, kaip ji pati sako, – mažuma.
Indrė Kavaliauskaitė - Morkūnienė

Kam jau kam, bet televizijos laidų prodiuserei Jolitai Seredaitei patogumas griežia pirmu smuiku. Prieš keletą metų garsi moteris savo veiklų sąrašą papildė dar viena aistra ir tapo jogos mokytoja.

J. Seredaitė sakė, kad estetika yra svarbus niuansas, tačiau jai, kaip jogos mokytojai, visų svarbiausia patogumas, o tik po to – vaizdas.

„Drabužių turi nė nesijausti ant kūno. Jei jauti, kad turi drabužį ant kūno – jis nieko vertas. Medžiaga turi būti labai gera ir lengva. Turi jausti chemiją su drabužių, juk drabužis – tai tavo dalis“, – sakė J. Seredaitė.
Jolita Seredaitė

Verslininkė Agnė Grigaliūnienė juokėsi, kad jai, kaip daugybę veiklų turinčiai dviejų vaikų motinai, patogūs laisvalaikio stiliaus drabužiai yra būtinybė.

„Mano garderobe laisvalaikio drabužių yra išties daug. Pati dirbu kūrybinį darbą, darbe nėra griežto protokolo, kaip turėčiau atrodyti, ką vilkėti. Ir mano klientai – renginių organizatorės, komunikacijos agentūros vadovės, nereikalauja iš manęs griežto stiliaus kostiumėlio.

Aprangoje man svarbus patogumas, ne ką mažiau svarbu ir tai, kad drabužiuose nebūtų per daug detalių, šios neerzintų“, – mintimis dalijosi A. Grigaliūnienė.
Agnė Grigaliūnienė
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)