Ketverius metus trunkanti draugystė šiandien buvo įprasminta prieš Dievą. Po tuoktuvių nuotaka, šiandien vilkėjusi elegantišką dizainerio Egidijaus Rainio suknelę, pasirinko vyro pavardę ir tapo Sinkevičiene.

„Jausmas nuostabus, juk priesaiką prieš Dievą duodame tik kartą gyvenime. Manau, kad tai svarbus momentas mums ir mūsų artimiesiems. Šeimos sukūrimas yra viena didžiausių laimių gyvenimę“, – po tuoktuvių sakė M. Sinkevičius.

Į M. Sinkevičiaus ir A. Plūkaitės tuoktuvių ceremoniją susirinko svarbiausi žmonės, kuriuos lemtingą dieną jaunieji norėjo matyti šalia – jaunavedžių šeimos, artimieji ir draugai.

Jaukiai vestuvių ceremonijai M. Sinkevičius ir A. Plūkaitė pasirinko sostinės širdyje esančią Šv. Jonų bažnyčią.

„Lankėme kelias bažnyčias ir ne vien Vilniuje. Žinote, čia vienas iš tų atvejų, kai ateini ir pajauti, kad tuoktis reikia būtent čia“, – sakė jaunikis. M. Sinkevičiui, baigusiam mokslus Vilniaus universitete, pasirinkta bažnyčia simboliška ir tuo, kad būtent čia jam kadaise buvo įteiktas bakalauro diplomas.

Nuotaka pridūrė, kad didžiulį įspūdį renkantis bažnyčią jiems paliko Šv. Jonų bažnyčios gospel choras, šią popietę dieviškai giedojęs ir švenčiant jųdviejų meilę.
Mindaugas Sinkevičius ir Aistė Plūkaitė

Paklausti, ar jau galvoja apie šeimos pagausėjimą, A. Plūkaitė nusišypsojo ir atsakė, kad bent jau kol kas garsiai apie tai nesvarsto.

„Pabuvau sužadėtinė, dabar noriu pabūti žmona, o ateityje, žinoma, būsiu ir mama“, – mintimis dalijosi nuotaka.

Panašiai mąsto ir M. Sinkevičius – sako, kad kol kas reikia pasidžiaugti buvimu dviese.

„Čia kaip tas posakis: ateis laikas, bus ir vaikas! Vaikų bus, su Dievo valia, o ir mes stengsimės. Bet kol kas pasidžiaugsime vienas kitu“, – sakė ūkio ministras.

Sinkevičių šeima netrukus kels sparnus į šiltus kraštus, tik galutinio taško įvardinti nenori. Sako, šią informaciją yra linkę pasilikti sau, tik, kad medaus mėnesį praleis ten, kur gegužę gerokai šilčiau nei mūsų šalyje, tikrai gali patvirtinti.

„Važiuosime ten, kur šiek tiek šilčiau nei Lietuvoje“, – juokėsi M. Sinkevičius. Jam talkino ir mylimoji, teigdama, kad į šiltus kraštus keliaus ilsėtis.

Pasiruošimo vestuvėms etapas, trukęs nuo praėjusių metų lapkričio, buvo įtemptas ir kupinas rūpesčių, ne ką mažiau darbų M. Sinkevičius nuveikė ir savo darbiniame kabinete, tad dabar, sako, pats metas atsipūsti.

„Kad jau premjeras išleido, tai pasidžiaugsiu“, – juokėsi ūkio ministras, šiandien švenčiantis vieną reikšmingiausių švenčių savo gyvenime.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (325)