Serdiukų šeima džiaugiasi šiuo magišku periodu. Baiba sako, kad vyras yra labai laimingas, vis bando priprasti prie minties, kad jau visai netrukus jie namuose bus trise.

Atlikėja sako kol kas vaikelio lyties nežinanti. „Man svarbu, kad būtų sveikas, o kas gims – mylėsim vienodai, vienodai ir lauksim“, – pasakojo Baiba.

Pramogų pasaulio užkulisiuose apie galimą Baibos nėštumą patyliukais kalbėta jau keletą mėnesių, tiesa, pati atlikėja apie vaikelio laukimą neatviravo ir taktiškai atsisakydavo duoti komentarą šia tema.

DELFI primena, kad Serdiukai prieš Dievą amžiną meilę prisiekė 2014 m. spalio 17 dieną. Baiba ir jos išrinktasis WAKO kikbokso pasaulio čempionas Mykolas susituokė Karvio Šv. Juozapo bažnyčioje, stovinčioje Karvio kaime.

M. Serdiukas pasipiršo atlikėjai 2013 m. birželio mėnesį po daugiau nei dvejus metus trukusios draugystės.

Vestuvių puotoje dalyvavo apie 70 žmonių. Nuotaka suknelė susikūrė pati, o idėjas įgyvendinti padėjo siuvėja.

Apie 30-metės B. Skurstenės ir septyneriais metais jaunesnio M. Serdiuko santykius pirmasis pranešė naujienų portalas DELFI 2013 m. vasarą. Dainininkė su sportininku susipažino vienos partijos vakarėlyje. „Tą dieną nedainavau, buvau į renginį atėjusi su savo draugais. Buvome vienoje kompanijoje ir taip susipažinome“, - pažinties akimirkas prisiminė populiari atlikėja.

Poros tuoktuvių akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)