„Dabar gyvenu ta akimirka, kai netrukus sužinosiu, kokios lyties vaikelio su vyru laukiame. Tai ypatingas laikotarpis. Besilaukianti moteris, - tai visų pirma be galo graži moteris. Iš mano veido nedingsta šypsena, tačiau ne tik ji yra moters aksesuaras. Kiekvieną dieną sportuoju, prisižiūriu, kintant kūno formoms derinu drabužius, o kas geriau gali padėti galutinius taškus žmogaus įvaizdyje jei ne stilingi, unikalūs ir išskirtiniai aksesuarai? Jie tikrai daug reiškia kiekvieno žmogaus gyvenime, juk taip išreiškiame save, tai kaip jaučiamės“, - šypsosi rankų darbo papuošalų modeliu tapusi Sofio.

Ji drauge su „Manile“ papuošalų kūrėja Diana Lorenc savo namuose surengė specialią fotosesiją. Jos tikslas - besilaukiančioms, esamoms ir būsi-moms mamoms pademonstruoti išskirtinius papuošalus, kurie pabrėžia mot-eriškumą, švelnumą ir grožį.

S. Gelašvili - Niūniavė sako, kad būtent namai yra ta aplinka, kurioje jaučiamės jaukiausiai ir labiausiai atsipalaidavę: „Esu labai svetinga kaip ir dera gruzinams. Mano namuose visuomet yra laukiami visi. Mielai įsileidžiu draugus, pažįstamus ar naujus žmones į savo namus, ten jaučiuosi geriausiai. Su Diana nutarėme, kad būtent namuose ir yra geriausia surengti fotosesiją, kad viskas gautųsi kuo natūraliau.“

Kalbėdama apie papuošalus Sofio prisipažįsta, kad gali sau leisti įsigyti aksesuarą nežiūrėdama į jo kainą. Tačiau pabrėžia, kad svarbiausia visai ne kaina: „Man labai svarbu, kad papuošalas būtų nevulgarus, toks, kurį galima būtų derinti prie įvairiausių drabužių. Diana man labai patinka kaip kūrėja, jos aksesuarus galima dėvėti tiek kasdien, tiek ruošiantis ypatingai progai. Visi jie spalvingi, išsiskiriantys iš kitų, o svarbiausia - rankų darbo. Kai papuošalai ku-riami žmogaus rankomis, jie turi kur kas didesnę vertę. Tikiu, kad pamatę nuotraukas visi patys įvertins, kad puoštis ir būti moteriškai yra labai svarbu kiekvienai.“

Fotosesija:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)