„Iš tikrųjų paskutinius metus tokiuose renginiuose buvau reta viešnia. Aišku, kviesdavo, bet dabar, kaip sakoma, aš jau galiu pasirodyti viešumoje, jau nebegąsdinu žmonių savo išvaizda“, – kvatojo D. Meiželytė.

Moteris atkleidė, kad L. Salasevičiaus kūryba jai išties artima: „Liutauras yra nepaprastai šiltas ir mielas žmogus, aš jį labai myliu ir gerbiu.

Gerbiu jo talentą ir kūrybą, preciziškumą. Mes ne kartą esame diskutavę, o ir mano draugė yra jo gera draugė, talkinanti siuvant ir puošiant modelius. Jis yra man artimas kūrėjas. Labai norėjau ateiti pasidžiaugti jo darbais.“

D. Meiželytė juokavo, kad pristatymui ruošėsi kone metus. „Nusipirkau „tiulinį chalatą“, gimtadieniui gavau dovanų auskarus, tai kaip ir pasipuošiau.

Kiekviena moteris spintoje randa derinukų, o pavasarį visos „atsišviežinusios“. Tokiu oru tikrai ne problema pasipuošti, juk nereikia lįsti į pūkines striukes.“

Pristatymo svečiai ir akimirkos - nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)