Viename populiariame nuomos portale galima rasti net kelis E. Grigaitis nuomojamų apartamentų skelbimus.

DELFI susisiekus su Ž. Grigaičiu, žinomas vyras išliko diskretiškas ir paminėjo, kad į žmonos būstų nuomos reikalus nesikiša, esą tai – sunkus verslas.

Tuo tarpu E. Grigaitis patvirtino, kad abu būstai iš tiesų priklauso jai.

„Tai nuostabūs apartamentai nuostabiausiose Vilniaus vietose“, – DELFI sakė E. Grigaitis.

Vienas iš nuomojamų būstų – pačiame Vilniaus centre, visai šalia Katedros aikštės. Čia kone ranka pasiekiami visi populiariausi ir lankomiausi miesto objektai, prabangiais prekės ženklais prekiaujančios parduotuvės, restoranai.

Skelbime minima, kad dviejų kambarių bute šviesu ir jauku, pasirūpinta svečių komfortu ir laisvalaikiu. Miegajame – didžiulė lova ir plačiaekranis televizorius. Svetainėje, kuri yra sujungta su virtuve – visi būtiniausi reikmenys. Svečių patogumui gali būti pripūstas didžiulis čiužinys.

Skelbime minima, kad apartamentai tiks ne daugiau nei keturių žmonių kompanijai.

Gyvūnai apartamentuose nėra laukiami. Taip pat, šiukštu, neleidžiama rūkyti ar rengti vakarėlius, taip trikdant kaimynų ramybę.

Gedimino prospekte E. Grigaitis priklauso ir erdvus trijų kambarių butas.

Istoriniame „Grand Duke Palace“ pastate, kuris buvo pastatytas dar 19 amžiuje ir renovuotas 2005 m., esantis būstas aprašomas kaip prabangus, stilingas ir išskirtinio dizaino.

85 kv. m. apartamentuose yra du miegamieji kambariai, svetainė, erdvi virtuvė, vonios kambarys ir atskiras tualetas svečiams.

Tiesa, ir čia galioja tie patys apribojimai: jokio rūkymo, jokių naminių gyvūnėlių ir jokių vakarėlių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (141)