Į sceną grįžusi J. Šeduikytė gerbėjus apstulbino netikėtais ir keistais šokio elementais. Puikiai balsą valdanti atlikėja ant scenos įrodė galinti pademonstruoti gaivališka aistra persmelktą šokį ir čia pat, atgaudama kvapą, toliau tęsti dainą.

Scenos profesionalei ypatingo žavesio per sekmadienio vakarą vykusį koncertą suteikė ir dviem giliais skeltukais puošta ilga vakarinė suknelė.

Kviečiame pasižiūrėti J. Šeduikytės pasirodymą:

DELFI primena, kad prieš kelias savaites dėl per mažo nupirktų bilietų skaičiaus J. Šeduikytė buvo priversta atšaukti koncertą sostinės koncertų salėje „Compensa“.

Atlikėja ir jos komanda svarstė apie alternatyvą pasirodyti koncertų salės amfiteatre, tačiau šios minties galop atsisakė.

„Po LRT koncerto norime publikai pristatyti ne prastesnį produktą. Rodyti pusfabrikatį neleistų savigarba“, – sakė atlikėja.

Nuotraukos iš LRT didžiojoje studijoje įvykusio J. Šeduikytės albumo „Not Perfect“ pristatymo:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)