Pareigūnai skubiai atlikėją nuvežė į ligoninę, kur paimtas kraujas tyrimams. Pagal naujus įstatymus, tai užtraukia baudžiamąją atsakomybę.

Pasak pareigūnų, neblaivi vairuotoja uždaryta į areštinę.

Pagal baudžiamojo kodekso (BK) 281 str. 7 d. tas, kas vairavo kelių transporto priemonę būdamas apsvaigęs nuo alkoholio, kai jo kraujyje buvo daugiau negu 1,5 promilės alkoholio, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki vienerių metų. Taip pat gresia automobilio konfiskavimas.

Nustačius didesnį nei 1,5 prom. neblaivumą bus pradedamas ikiteisminis tyrimas ir byla perduodama teismui.

Simona Jakubėnaitė labiausiai išgarsėjo 2004 metais, kuomet ji su Linu Adomaičiu Lietuvai atstovavo „Eurovizijoje“.

Simona Jakubėnaitė ir Linas Adomaitis

Vėliau iš pramogų pasaulio dainininkė dingo ir išvyko studijuoti į JAV. Grįžusi po studijų į gimtąjį Panevėžį, S. Jakubėnaitė greta muzikos atrado vietos ir naujai aistrai – sveikai gyvensenai.

„Pokyčiai į mano gyvenimą atėjo gana natūraliai. Ne paslaptis, kad grįžus iš studijų Jungtinėse Valstijose, mano kūno formos buvo kiek pakitusios. Nusprendžiau pradėti gyventi sveikiau, – apie savo užmojus vienoje TV laidoje pasakojo S. Jakubėnaitė. – Tai tapo mano tikslu. Dabar kiekviena diena prasideda sportu.“

Motyvuodama sportuoti kitus, S. Jakubėnaitė ir pati džiaugėsi savo pasiekimais. Nepraėjus nė metams po studijų už Atlanto, jai pavyko sėkmingai atsikratyti ten priaugtų dešimties kilogramų.

„Mėginu asmeniniu pavyzdžiu parodyti, kad sveikai ir aktyviai gyventi nėra sudėtinga ar brangu, tik reikalauja kantrybės ir valios pastangų“, – prieš porą metų yra viešai sakiusi S. Jakubėnaitė.

Tiesa, ji nebevadina savęs dainininke – prisistato esanti dainavimo mokytoja. Savo įkurtai vokalo studijai vadovaujanti jauna moteris moko dainavimo meno tiek pradedančiuosius, tiek ir profesionalus.

Simona Jakubėnaitė
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (250)