Pirmą kartą Lilija ir Egidijus madų šou surengė pačioje sostinės širdyje – klasicizmo architektūros persmelktoje rotušėje, kurios grožį tik dar labiau padėjo išryškinti floristo Manto Petruškevičiaus dekoras specialiai šiam madų šou.

Trisdešimt E. Rainio kolekcijos modelių sužėrėjo visa spalvų gama ir nustebino netikėčiausiais spalvų deriniais, kurie iš pirmo žvilgsnio atrodo visai nesuderinami.

„Pastebėjau, kad kai realiame gyvenime atsiranda išgyvenimų, mano kūryboje apstu spalvų, o kai kasdienybė graži ir lengva – drabužiai tamsūs ir ramūs… Bus ir tokių kūrinių, kurie primena mano paauglystės laikų disco ir aerobikos drabužius. Kolekcija – labai eklektiška, o deriniai kontrastingi“, – pasakojo dizaineris.

Antrieji podiumu žengė L. Larionovos modeliai. Iš viso dizainerė pristatė per trisdešimt kūrinių, kurių patogumą, kokybę ir funkcionalumą, per ne vienerius kūrybos metus, jau spėjo įvertinti įvairaus amžiaus stilingos minimalizmo ir laisvės gerbėjos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)