„Tiesą pasakius, visada nuoširdžiai susigėstu ir pasimetu išgirdus klausimų apie grožio paslaptis. Aš jų nežinau, o juk ne tai ir svarbiausia, tiesiog kiekvieną dieną stengiuos būti laiminga ir skaniai pavalgyti. Valgau viską – mėsą, salotas, saldumynus, tačiau skaniausia, kai vakarienę paruošia vyras. Tobulais mitybos įpročiais pasigirti negaliu – dienos metu valgau prastai, nes dažniausiai bėgu, skubu, kad suspėčiau užbaigti visus dienos darbus. Vis dėlto vakarienė mūsų šeimoje yra šventas laikas. Dažniausiai ją paruošia Jogaila – atsisėdame prie stalo ir valgome viską, ką norime ir kiek norime“, - pasakoja I. Kavaliauskaitė-Morkūnienė.

Žinoma moteris atskleidė, kad labai mėgsta bėgioti, tačiau kol kas rimtai nesportuoja. „Atėjus pavasariui, mano bateliai padėti prie durų vis dar laukia tradicinio išbėgimo į Vingio parką. Nežinau, kaip pavyks, tačiau labai norėčiau“, - sako aktyviai gyvenanti moteris.

Paklausta apie naudojamas kosmetikos priemones, I. Kavaliauskaitė-Morkūnienė pripažįsta, kad dažniausiai naudojasi profesionalų pagalba.

„Makiažą ir šukuoseną esu linkusi patikėti profesionalams, o pati labiausiai rūpinuosi odos atstatymu arba maitinimu. Turiu visą sąrašą mėgstamų produktų – nuo prabangios kosmetikos „Filorga“ iki vaikiškų priemonių. Galbūt pasirodys juokinga, tačiau atradau, kad kremas, skirtas kūdikių užpakaliukams, puikai tinka ir mano veidui“, - juokiasi moteris.

Pašnekovė pripažįsta, kad būtent motinystė tapo svarbiausiu įvykiu, paskatinusiu atrasti save.

„Tapimas mama yra ypatingas įvykis gyvenime, kuris pakeičia tave iš esmės. Nors kartais darbai ir pakiša koją, dabar labiau stengiuosi gyventi visavertį gyvenimą, savęs nealinti. Supratau, kad gražiausios moterys tos, kurios yra mylimos ir moka mylėti save – jaučiasi gražios sau pačioms ir stengiasi pirmiausia dėl savęs“, - sako I. Kavaliauskaitė Morkūnienė.

Savo grožio paslaptimis I. Kavaliauskaitė Morkūnienė dalinosi pirmosios Baltijos šalyse vaistinės kartu su klinikomis atidaryme. Kauno „Akropolyje“ „Eurovaistinėje“ nuo šiol dermatologijos klinika „Skinland“ ir klinika „Altameda“. Nuo šiol vaistinėje prieinami kraujo tyrimai, skiepai, lazeriu atliekamos grožio procedūros ir dermatologo konsultacijos.

Renginio akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (106)