M. Mikutavičius karjerą pradėjo Vilniaus universitete baigęs žurnalistikos specialybę, kiek vėliau tapo vienu iš legendinės „Tangomanijos“ vedėjų. 2004-2005 metais vedė laidą „Vakaras su Marijonu“, o 2006 metais su grupe „LT United“ dalyvavo „Eurovizijoje“ ir užėmė 6 vietą. Iki šiol tai didžiausias Lietuvos atlikėjų pasiekimas šiame dainų konkurse.

Dar 2011 metais, DELFI klausiamas, ar nemano, jog populiarumas kainuoja per daug, ypač, kai esi žinomas ir daugelis seka tavo pavyzdžiu, rodo dėmesį, apžiūrinėja, moko, kaip gyventi ir kaip sugeba visą tai ištverti, M. Mikutavičius sakė, jog prie visuomenės dėmesio priprantama, tačiau kartais save varžo.

„Aš stengiuosi, kad mano populiarumas nereguliuotų mano gyvenimo, kad ne kitų įsivaizdavimas, koks tu turėtum būti, reguliuotų tavo gyvenimą... kad buvimas „a la žvaigžde“ netaptų gyvenimo įpročiu“, – kalbėjo M. Mikutavčius.

Tiesa, svajonių jaunikio etiketė, kuri buvo „prilipusi“ ne vienerius metus, jam nenešė pasididžiavimo. „Tau prilipdo klišę, ir jos neatsikratysi, aš su ja neketinu kovoti...“, – DELFI anksčiau yra sakęs M. Mikutavičius.

Vis dėlto ši etiketė pranyko savaime, kai Marijonas su mylimąja Ieva Daugirdaite susilaukė sūnaus. „Pripažinsiu, kad esu jau paslydęs ir nuėjęs tuo keliu. Kažkada pasakiau „nu bet tikrai tas mūsų vaikas gražus“... ir supratau, kad slystu ten, kur visada nenorėjau nuslysti. Aš iš visų jėgų laikausi, kad neįdėčiau jo į feisbuką“, – laidoje „Gero vakaro šou“ atviravo sūnaus atėjimu į pasaulį besidžiaugiantis M. Mikutavičius.

Beje, per daugybę metų M. Mikutavičius pernelyg nesikeitė. Nuotraukų galerijoje – M. Mikutavičius anksčiau ir dabar:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (94)