DELFI šaltinių teigimu, K. Narbutaitytė trečiadienio popietę su sužadėtiniu Deividu Dubinu, taip pat kūno rengybos čempionu, esą lankėsi viename prekybos centre Vilniuje. Apsipirkinėdami jie sutiko buvusią D. Dubino žmoną Editą.

Iš pradžių ramiai atrodęs susitikimas neva netruko virsti smurto protrūkiu. DELFI šaltinių, mačiusių šį konfliktą, teigimu, Deivido sužadėtinė esą puolė buvusią jo žmoną. „Sviedė į lentyną ir smaugė, kol pritrūko oro“, – taip įvykio detales apibūdino DELFI šaltiniai.

Tai, kad konflikte dalyvavo būtent šios dvi moterys, naujoji ir buvusioji D. Dubino mylimosios, DELFI patvirtino ir policijos atstovai.

Į policiją nukentėjusioji kreipėsi prieš pat 17 valandą, praėjus dešimčiai minučių po konflikto. Tiesa, smurto protrūkiu kaltinama K. Narbutaitytė pasišalino iš įvykio vietos, o nukentėjusioji buvo išgabenta greitosios pagalbos automobiliu.

Šiuo metu ikiteisminis tyrimas dar nėra pradėtas.

DELFI žiniomis, Deividas ir Kristina susižadėjo šių metų vasario mėnesį, per įsimylėjėlių dieną. D. Dubinas kartą buvo vedęs. Su pirmąja žmona Edita jiedu susilaukė dviejų vaikų.

Penktadienio popietę DELFI nepavyko susisiekti su D. Dubinu.

Šeštadienį su DELFI susisiekė pati Kristina Narbutaitytė. Šiuo metu Maltoje Lietuvai tarptautiniame čempionate atstovaujanti moteris teigė, kad nebuvo jokių muštynių, įvyko tik žodinis konfliktas.

„Pateikta informacija nėra tiksli, parduotuvėje buvo nuolat priekabiaujama prie mūsų bei įžeidinėjama įvairiais žodžiais. Situaciją matė aplinkiniai žmonės, tai tikimės, kad bendradarbiaujant su policija bus paviešintas parduotuvės vaizdo įrašas. Tikimės, kad artimiausiu metu bus išaiškinta tiesa. Jei paaiškės, kad buvo klaidinami ir pareigūnai, tai kreipsimės teisiniu būdu prašydami atlyginimo dėl žalos reputacijai“, – sakė K. Narbutaitytė.

Deividas Dubinas ir Kristina Narbutaitytė:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (232)