Buvusi televizijos laidos „TV pagalba“ žvaigždė N. Mažeikienė prisipažino, esanti tarsi pamišusi dėl gerų aromatų. Šį bruožą moteris paveldėjusi iš savo amžinatilsį senelio, rašoma renginio organizatorių pranešime žiniasklaidai.

„Mėgstu tik ryškius kvapus, kurie neleidžia apie save pamiršti. Jeigu išmėginusi naują aromatą kitą dieną jo nejaučiu, tuomet tokį kvapą labai greitai ir pamirštu. Kvapas turi apie save priminti, tik taip jis atsiras mano lentynoje. Nesutinku su teiginiu, kad jeigu aromatas tau tiko, tu jo paprasčiausiai nejauti. Pirmiausia kvėpinuosi dėl savęs, tad karts nuo karto mėgstamą aromatą turiu užuosti, jį jausti. Nebijau įsigyti kvepalus, kuriuos užuodžiau, jais pasikvepinusį kitą žmogų: juk ant kiekvieno kūno jie kvepės kitaip“, – įsitikinusi N. Mažeikienė.

Išskirtinį „L'Occitane“ naujos kolekcijos pristatymo renginį vedusi žinoma aktorė A. Tamulytė neslėpė, kad ją labiausiai įkvepia pačiuolės, citruso, vetiverio aromatų kompozicijos. Ramina, suteikia pasitikėjimo savimi rožės, kavos, tabako, ambros kvapai.

„Scenoje stiprybės bei pasitikėjimo savimi mant suteikiantį aromatą saugau jau bemaž dvivešimt metų. Keli lašeliai šio svaigaus eliksyro, esančio juodo stiklo buteliukyje, tėra belikę...“, – nostalgiškai kalbėjo A. Tamulytė.

Moteris sakė, kad žiemą jai norisi šiltesnių, gilesnių aromatų, o vasarą – gaivesnių, šaltinio tyrumo, šviesių tonų. Aktorė neskirsto aromatų į dieninius ir naktinius, yra linkusi improvizuoti, nes save laiko itin impulsyviu žmogumi.

„Be to, esu sumaišiusi dieną su naktimi, – juokavo A. Tamulytė ir pastebėjo, kad minutės nuotaika jau pakužda kokio aromato lašelis nusės ant riešo tą ar kitą dieną. Artistė turi sukaupusi nemažą kvepalų kolekciją.

„Kiekvienas buteliukas man tarsi gyva jausminio paslaptingo pasaulėlio istorija. Kikviename kvepalų buteliuke slypi prisiminimai“, – paslapintigai kalbėjo A. Tamulytė ir prisipažino, kad beveik visi aromatai jai yra dovanoti brangių, artimų žmonių. Įdomu tai, kad pati sau aromatą tėrą pirkusi tik kartą gyvenime, kaip pamena, vieną šaltą žiemos dieną.

Renginių režisierius ir vedėjas G. Gustas mėgsta taip vadinamuosius sunkius kvapus. Kadangi kiekvienai dienai tokie nelabai tinkami, šiai kodėl esant tinkamai progai, režisierius džiaugiasi galintis kvepintis būtent „sunkiaisiais“ aromatais. G. Gustas sakė, jog kvepalų, kaip dovanos, savo gyvenimo beveik nėra gavęs.

„Mano draugai ir pažįstami žino, kad kvepalus parsivežu iš užsienio ir stengiuosi nusipirkti tokius, kokių Lietuvoje dar nėra. Ir pats stengiuosi niekam nedovanoti kvepalų, nebent jau tiksliai žinočiau, kad būtent šį aromatą dievina jubiliatas“, – sakė visuomet stilingai atrodantis vyras.

Gundančiais aromatais dvelkiantis vakaras vyko restorane „Dia“. Grojant saksofonistui Aleksandrui Lakšmanui kartu su vakaro viešniomis auksiniais dažais šviesos efektą drobėje mėgino išgauti kaunietė dailininkė Simona Juškevičiūtė. Išskirtinią šokio kompoziciją renginio svečiams dovanojo šokėja Karolina Sklenytė.

Renginio metu svečiai susipažino su naująja „L'Occitane“ kolekcija „Terre de Lumiere“ (šviesos žemė – liet.). Šios kolekcijos žvaigždė – gundantys, gurmaniški kvepalai. Naująją produktų liniją taip pat sudaro švelni dušo želė, grožio pienelis, rankų kremas, kvapusis muilas.

Vakaro akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)