Bičiulių apsuptyje savo gimtadienį S. Albavičiūtė atšventė kiek anksčiau – šeštadienio naktį.

„Švenčiau ne tik savo, bet ir Banditos gimtadienį. Banditos prekės ženklas „Zip FM“ eteryje startavo būtent balandžio 8-ąją. Pamaniau, kad tai puiki proga suderinti šias dvi šventes“, – pasakojo S.Albavičiūtė.

Į vakarėlį sostinės naktiniame klube susirinko solidus būrys žmonių. Ir artimiausių draugų, ir per daugelį karjeros metų pažintų garsių žmonių. Ant scenos lipo ir daugybė Simonos bičiulių iš muzikos pasaulio.

„Kiekvienas gimtadienis turi savo legendą. Kadaise per mano gimtadienį yra dainavę Giedrė iš „Empti“, Alanas Chošnau, Igoris Kofas. Tačiau šių metų programa man pakirto kojas. Supratau, kad esu apsupta tokių gerų žmonių. Scenoje šįmet pasirodė Linas Adomaitis ir Pushaz, „Golden Age“, Victoras Diawara ir Vilius Alesius, legendinis JBC reperis atvažiavo iš Šialių.

Iš Amerikos taip pat buvo atvykes mano itin mėgstamas atlikėjas Nickas Monaco. Jis mano gimtadienyje pasirodo antrąjį kartą. Siurprizą padarė ir Markas Palubenka, kuris, man nieko nežinant, žinodamas, kaip man patinka vienas jo kūrinys, jį atliko 4 valandą ryto!“, – pasakojo S. Albavičiūtė.

Kiekvienas į vakarėlį atvykęs svečias gavo savitą akcentą. Simona pasirūpino, kad visi bičiuliai gautų auksines grandines su individualiai padarytų inicialu.

S. Albavičiūtės-Banditos gimtadienio svečiai:

„Per gimtadienio šventę buvo net Amerikoje išpopuliarėjęs dalykas – grožio staliukas. Tad kiekvienas galėjo pasikvėpinti mano atneštais ir specialiai vakarėliui nupirktais kvepalais. Jei išsileidžia garbanos – pasinaudoti plaukų laku ar kitomis plaukų priemonėmis, atgaivinti rankas kūno losjonu.

Taip pat galima buvo pasivaišinti įvairiausiais guminukais, šokoladais, kramtomomis gumomis, saldainiais ant pagaliuko. Vakarėliui norėjau perteikti Amerikos kultūrą. Ten uždaruose vakarėliuose yra visokiausių pramogų, todėl ir aš visada noriu, kad mano svečiams būtų ką veikti, kad jie nenuobodžiautų“, – pasakojo S. Albavičiūtė.

Nenuostabu, kad dar vienus savo gyvenimo metus Simona atšventė gausiai nubučiuota į skruostus, juk charizmatiška radijo ir televizijos laidų vedėja labiau už viską vertina tikrą, laiko patikrintą draugystę.

„Turiu daugybę draugų iš skirtingų gyvenimo etapų. Esu lojali ir branginu žmones, tad turiu draugų, su kuriais bendrauju dar nuo mokyklos laikų. Metai iš metų draugų sąrašas vis pasipildo naujais žmonėmis. Atsiranda ir tokių, kuriuos gali pažinoti vos savaitę, bet jauti, kad žmogus yra nuoširdus, tikras. Pakankamai gerai jaučiu žmones, žinau, kas yra tikrieji draugai, o kas – ne.

Draugus vertinu ir pagal tai, ar pasiilgstu to žmogaus, ar apsidžiaugiu jį pamačiusi. Yra tokių, kuriuos matau vos kartą per metus, bet jie iš mano draugų sąrašo neišnyks niekada“, – pasakojo S. Albavičiūtė.

Kalbėdama apie praėjusius metus, žinoma moteris neslėpė – buvo ne tik gerų, bet ir sunkių laikotarpių.

„Prieš dvejus metus mano gyvenime prasidėjo naujas etapas – ėmėme kurti televizijos laidą „Bus visko“. Buvo emociškai sudėtingų momentų, daug ką reikėjo išmokti, dažnai perlipti per pačią save, o dėl itin didelio skaičiaus kelionių, ne kartą teko prisitaikyti prie naujos kultūros.

Vienu metu pajutau, kad šiek tiek pasimečiau ne tik laike, bet ir erdvėje. Labai pasiilgau namų. Todėl metų pabaigoje reikėjo ramybės. Išsigryninau, ką noriu daryti, sugebėjau prisiminti, kas man iš tikrųjų patinka. Suvokiau, ko turiu atsisakyti, o kas man iš tiesų brangu ir patinka ir į ką turėčiau koncentruotis , – džiaugėsi Banditos pseudonimu išgarsėjusi moteris.
Simona Bandita ir Gintarė Gurevičiūtė

Prisimindama kiek ir kokių dovanų yra gavusi per savo gimtadienius, Simona pastebi, kad su amžiumi kiekvienas mūsų ima vertinti praktiškus dalykus.

„Manau, kad populiarėja dovanų sąrašas – kai draugai pasiteirauja, ko iš tiesų norėtum. Juk žmonės dažnai švaisto pinigus dalykams, kurių tau visai nereikia“, – sakė Simona ir pridūrė, kad nepažinodami tavęs gali ne visada pataikyti.

Todėl nenorėdama deginti kažkieno energijos ir pinigų, šiais metais ji pasakė, ko norėtų. Todėl negavo nei vieno nereikalingo daikto.

Simona prisipažįsta, kad anksčiau svajodavo apie keliones. Tačiau dabar jos darbas su tuo susijęs, todėl šiais metais lėktuvo bilietų, kurių per ankstesnius gimtadienius yra gavusi ne vieną, dovanų sąraše nebuvo.

Tačiau ne materialiniuose dalykuose S. Albavičiūtei mato didžiausią svarbą: „Man svarbiausia, kad mano draugai, kurie yra labai užsiėmę, savo laisvą vakarą padovanoja man ir ateina pabūti kartu su manimi.“

Įsimintiniausia dovana taip pat nė kiek nesusijusi su materialiais dalykais. Ją kadaise Simonai padovanojo artima bičiulė.

„Draugė suorganizavo man gimtadienio staigmeną – gavau vokų su užuominomis, kur turiu nukeliauti. Toje vietoje manęs laukdavo koks nors senas draugas, kurio nemačiau kone šimtą metų.

Pamenu, tądien teko ir į senąjį darbą nueiti padirbėti, o vakare man buvo suorganizuota šventinė vakarienė. Labai mėgstu siurprizus ir netikėtumus, todėl tokia dovana buvau itin maloniai nustebinta“, – pasakojo S. Albavičiūtė-Bandita.

Na, ir pabaigai, ko gi Simona sau palinkėtų ateinantiems metams? Žinoma moteris sako labiau už viską sau linkinti teisingų pasirinkimų: „Žinote, kaip būna – arba viskas nutinka vienu metu, arba nieko. Tad kai ateina toji „visko" banga, kai mano gyvenime atsiranda daug įvairių galimybių, linkiu sau pasirinkti teisingai ir nepasimesti".

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)