„Gimė Sofija, viskas gerai. Abi jaučiamės puikiai: stiprios, gražios, juodos“, – juokėsi moteris.

Jau anksčiau moteris DELFI pasakojo, kad kūdikio vardą nusprendė E. Rachinšteinas, kuris prieš vestuves ir gimdymą tiesiog negalėjo nustygti vietoje.

„Vyras jau išrinkęs vardą. Kai moterys visą tą sunkumą pereina, tai didžiausias džiaugsmas būna vyrams. Jie tiesiog džiaugiasi tuo momentu, o mums dar ir tie nesklandumai pasitaiko, ir nuotaikų kaitos būna, ir formų pasikeitimai... “, – tąkart kalbėjo Monika.

Gimus mergaitei M. Sesickaitė juokavo, kad kitokiu vardu jos pavadinti nė negalėjo: „Nebuvo galimybės perkalbėti, matyt, sakė bus Sofija ir kitaip ne.“

DELFI primena, kad M. Sesickaitė už E. Rachinšteino ištekėjo nepraėjus metams nuo jų pažinties, Naujųjų metų išvakarėse. Nuotaka dėvėjo juodą, Juozo Statkevičiaus kurtą suknelę.

E. Rachinšteino vardas išgarsėjo dėl daugybės jo tėvo finansinių nusikaltimų. Ne kartą į teisėsaugos akiratį pakliuvo ir jis pats.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)