Vis dėlto, kartu laiką leidusioms garsenybėms nepavyko pasislėpti nuo akylų DELFI skaitytojų akių. Pastarieji buvo pastebėti viename Druskininkų SPA. „Jie dviese sėdėjo sūkurinėje vonioje, paskui laikėsi kiek atokiau vienas kito, bet vis prieidavo pasikalbėti. Visi judesiai ir gestai parodė, kad jie tikrai ne tik draugai“, – rašoma DELFI pasiekusiame laiške.

DELFI redakciją pasiekė ir nuotraukos, kuriose, anot šaltinio, įamžinti drauge prie baseino laiką leidžiantys Mindaugas Stasiulis ir Gabrielė Martirosianaitė.

Anksčiau žiniasklaidoje buvo skelbta, kad pora kartu jau kurį laiką, tačiau viešumoje jie nė karto nebuvo užfiksuoti drauge.

DELFI susisiekus su Mindaugu Stasiuliu, šis tikino neprivalantis kalbėti apie asmeninį gyvenimą. Į klausimą atsakęs klausimu M. Stasiulis pridūrė: „Nematau prasmės apie ką nors kalbėti“. Po trumpo pokalbio pašnekovas mandagiai palinkėjo gražios dienos nei patvirtindamas, nei paneigdamas, kad skaitytojo nuotraukoje užfiksuotas būtent jis.

Gabrielė Martirosianaitė taip pat nebuvo linkusi atvirauti. „Mano asmeninis gyvenimas yra mano asmeninis gyvenimas, – kategorišką nuomonę dėstė mergina. – Turiu teisę apie tai nekalbėti.“

Kiek vėliau G. Martirosianaitė pridūrė, jog savaitgalį ją buvo galima sutikti Vilniuje vykusioje „Pop Up“ mugėje: „Ten mane tikrai galėjote matyti“.

DELFI primena, jog pernai metų pabaigoje M. Stasiulis ir jo žmona Karolina nusprendė padėti tašką savo santykiuose. Skyrybų procesas vis dar vyksta.

Tai jau antroji M. Stasiulio santuoka. Pirmoji, kuriai vyras ryžosi būdamas 22-ejų, subyrėjo vos po metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (169)