„Balandžio 8 dieną mūsų pasaulyje gimė Kajus Montvydas ir už šią nepamirštamą naktį esu dėkingas tik tau. Tu esi ypatinga moteris, kuri visuomet bus pavyzdžiu mūsų dukrytei Adelei, mūsų sūnus Kajus žinos, ko ieškoti moteryje, kai jis taps vyru, o aš – laimingiausias pasaulyje, kad vaikams augant ir renkantis savo kelią, aš būsiu šalia ypatingos moters – Veronika“, – sekmadienio rytą oficialioje paskyroje rašė D. Montvydas.

Žinia apie porą aplankysiantį džiaugsmą pasklido praėjusių metų pabaigoje. Tuomet Donatas nebuvo linkęs viešai apie tai kalbėti.

Pora nusprendė žinią pranešti apsilankydami Juozo Statkevičiaus kolekcijos pristatyme. Prieš fotografus stojusi Veronika pademonstravo gerokai suapvalėjusį pilvuką.

Kiek vėliau Donatas laime pasidžiaugė ir feisbuke. Paviešinęs šeimos nuotrauką atlikėjas rašė: „Iš visos širdies dalinamės žinia, kuri mums atsako į mūsų paieškas ir įkvepia kaip niekas kitas.

Dalintis ja, tai reiškia nebijoti dalintis meile, kurios dėka laukiam artėjančio stebuklo. Taip, – mano mylima šeima prisijungia prie visų besilaukiančių. Ir taip gera. Vertiname visų rūpestį ir palaikymą“.

Pirmagimės mergaitės 2013-ųjų spalį susilaukusi pora nenorėjo pernelyg atvirauti apie šeimą aplankiusį džiaugsmą.

„Šie pokyčiai mūsų gyvenime – laukti ir planuoti. Suprantu, kad ši tema daug kam įdomi, tačiau kol kas daugiau apie tai nepasakosiu. Norime paprašyti gerbti mūsų privatumą. Pakanka pasakyti, kad labai džiaugiamės“, – pasklidus žiniai apie pirmuosius šeimą aplankysiančius gandrus DELFI kalbėjo D. Montvydas.

Donatas net ir koncertų metu viešai demonstruoja didžiulę meilę šeimai. Prieš metus, pavasarį, koncerto Vilniuje metu, vieną dainą atliko laikydamas savo dukrelę Adelę ant rankų. Jai taip pat yra skyręs ir vieną iš savo dainų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)