Socialiniame tinkle paviešintame įraše buvo rašoma, kad šikoku veislės augintinis pabėgo Klaipėdos rajone esančiame Gindulių kaime.

Norkevičių šeima žadėjo dosnų atlygį už informaciją apie pabėgusį šunį.

Gerokai po vidurnakčio L. Norkevičienė galėjo lengviau atsikvėpti – bičiuliams ji pranešė, kad mažasis bėglys jau saugiai glaudžiasi namuose.

„Radom! Visas murzinas, susivėlęs ir išsigandęs atbėgo per laukus pas mane, bet dabar jau saugus namie! Nežinau kaip atsidėkoti visiems, kurie dalinosi, rašė žinutes ir skambino! Jūs esate nuostabūs! Turbūt labiausiai supras mane tie, kurie turi augintinius, koks baisus jausmas jų netekti...

Na, bet viskas gerai, kas gerai baigiasi! Dar kartą ačiū visiems! Ačiū portalams, kurie taip greitai sureagavo ir pasidalino mano žinute! Ačiū! Nuostabus jausmas turėti jus ir aišku pats nuostabiausias jausmas glausti savo mažą bėglį!“ – džiaugėsi atlikėja.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (118)