Modelis Simona Starkutė sako, kad ta pačia suknele, veikiausiai, į renginį antrąsyk neitų. Nesivilktų suknelės ji ir išvydusi, kad anksčiau renginiuose ją vilkėjo kita dama.

O ką gi garsi manekenė darytų, jei atvykusi į renginį išvystų identiškai pasipuošusią moterį?

„Niekada taip nėra nutikę, tačiau manau, kad čiupčiau už parankės ir daryčiau tokį kuriozą – visur kartu vaikščiotume ir vaidintume dvynes“, – sakė S. Starkutė.
Saugirdas Vaitulionis ir Simona Starkutė

Televizijos laidų vedėja Indrė Morkūnienė sako, kad į renginį antrąsyk tos pačios suknelės nesivilktų. Tai, anot jos, nėra kategoriška nerašyta taisyklė, tačiau Indrė priduria mėgstanti įvairovę.

„Ir spalvas!“ – pridūrė žinoma moteris, dažnai išsiskirianti spalvingais drabužių deriniais ir originaliais įvaizdžiais.
Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė

Charizmatiškoji Indrė Stonkuvienė teigė, kad kelis kartus iš eilės pasirodyti su tuo pačiu apdaru bent jau pramogų pasaulio atstovams tikrai nederėtų.

„Tai viešo žmogaus taisyklė ir blogybė. Bet jei drabužis labai įspūdingas – keiskite plaukų spalvą“, – juokavo televizijos žvaigždė, pridurdama, kad veikiausiai reikėtų keisti delnines ar avalynę.
Indrė Stonkuvienė
Mados tendencijų prognozuotoja Marija Palaikytė sakė, kad antrąsyk suknelę tikrai vilkėtų – tereikia keisti detalės. Tiesa, pridūrė, kad įspūdingos vakarinės suknelės, be abejo, yra retesnio panaudojimo, tačiau kokteilinių suknelių vilkėti antrąsyk tikrai nereikėtų bijoti. Juk vos viena detalė gali kardinaliai pakeisti visą įvaizdį.
Marija Palaikytė

Tinklaraštininkė Simona Burbaitė tikina – kategorišką „ne“ tai pačiai suknelei sakyti ji nėra linkusi. Geresnis sprendimo būdas – pakeisti detales.

„Jei pakeisčiau detales ar šukuoseną – manau, kad taip. Nereikia to bijoti“, – sako grožio konkursų dalyvė.
Simona Burbaitė, Mantas Tautvaišas

A. Kuzmickaitės kolekcijos pristatymo svečiai:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)