Vilniaus menų spaustuvėje A. Kuzmickaitė pristato šiam pavasariui ir vasarai bei artėjančiam rudeniui ir žiemai skirtas drabužių kolekcijas, kurias jau įvertino mados profesionalai neseniai vykusiuose prestižiniuose mados renginiuose Milane, Paryžiuje ir Kijeve.

Renginį buvo nuspręsta padalinti į dvi dalis – pirmoji, įvykusi pasibaigus standartinėms darbo valandoms, buvo skirta ištikimiausioms A. Kuzmickaitės klientėms bei rėmėjams.

O kiek po 20 val. į menų spaustuvę ėmė rinktis ir garsūs dizainerės bičiuliai, tarp kurių – neseniai iš Filipinų grįžusi Justė Arlauskaitė-Jazzu su mylimuoju Donatu Ivanausku, Gytis Ivanauskas, Gabrielė Martirosianaitė, Simona Burbaitė, Jogaila ir Indrė Morkūnai, Indrė Stonkuvienė, Austėja Jablonskytė, Jurgita Kiguolė ir daugelis kitų.

Šis asmeninis madų šou — jau penktasis toks A.Kuzmickaitės karjeroje. Žiūrovai išvys kolekcijos pristatymą pagal vakarietiškas tradicijas — modernų, lakonišką, išgrynintą.

Muzikiniu renginio fonu kaip ir kasmet rūpinasi dizainerės vyras — dainininkas bei kompozitorius Saulius Prūsaitis.

Kolekcijos pristatymo nuotraukas galite išvysti DELFI Stilius rubrikoje arba paspaudę ČIA.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (82)