Sudalyvauti pilvo preso varžybose ant žolės susibūrė tokie šalyje žinomi žmonės kaip Žygis Stakėnas su žmona Dovile, Karina Krysko, Livija Gradauskienė, Dileta Meškaitė–Kisielienė, Akvilė Kisielienė, Sezeras Saylikas-Sezzy su sužadėtine Paula Poderyte bei Mindaugas Ponomariovas-Ozis.

Renginio vedėja tapo Ieva Stasiulevičiūtė, kuri taip pat intensyviai domėjosi sporto ypatumais. Renginyje buvo akcentuota ir apšilimo svarba, tad gražiausio pilvo preso varžybų dalyviai pirmiausia nuo to ir pradėjo. Patarta pirmiausia daryti dinaminius apšilimo pratimus, o po treniruotės – statinius.

„Impuls“ treneris Andžėjus susirinkusiems pristatė „lenta“ vadinamą pratimą, kurį itin mėgsta ir pati I. Stasiulevičiūtė. Tiesa, renginio metu moteris juokavo tik morališkai palaikysianti sportuojančius.

Ilgiausiai „lentos“ pozoje pavyko išbūti Livijai Gradauskienei ir Karinai Krysko. Moterys ilgą laiką varžėsi tarpusavyje, tačiau galiausiai rungtį nugalėjo L. Gradauskienė, kuriai pavyko išstovėti 4 minutes ir 20 sekundžių.

L. Gradauskienė garsėja dėl savo pomėgio sportuoti. Moteris į šią veiklą stengiasi įtraukti ir savo vaikus. Anksčiau L. Gradauskienė DELFI pasakojo esanti sporto entuziaste, tad ir šiandienos rungties laimėjimas nieko nenustebino.

„Savo pavyzdžiu galiu pasakyti, kad yra labai svarbu sportuoti net tik dėl fizinės būklės, bet ir dėl dvasinės. Todėl man sportas yra labai svarbu ir skatinu savo šeimą sportuoti: visi šalia kitų savo veiklų turi turėti ir kažkokį sportinį užsiėmimą. Tikiu, kad judėjimas yra nepaprastai svarbus ir būtinas mums visiems“, – anksčiau sakė moteris.

Apie pilvo presą daugiau papasakojo ir trenerė Eimantė, kuri subūrė dvi įžymybių komandas antrai rungčiai. Šįkart komandos turėjo daryti atsilenkimus, susikibus rankomis. Laimėjo per 70 atsilenkimų padariusi komanda.

Renginio akimirkos – nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)