Ženklą, panašų į jos horoskopo ženklo Ožiaragio simbolį, „nupiešti“ ant dešiniosios kojos ji dar studijų laikais patikėjo bendrakursiui.

„Vaikinas per paskaitas savo užrašuose ne tik žymėdavosi svarbius mokslams dalykus, bet ir piešdavo. Man būdavo labai gražūs tie abstraktūs simboliai. Kai tai jam pasakiau, kursiokas papasakojo laisvalaikiu darantis tatuiruotes. Be abejonės, vienos prireikė ir man“, – su šypsena pasakojo KTU studijavusi I. Kazlauskaitė.

Ji neslepia – pirmosios tatuiruotės „gimimas“ buvo gana skausmingas, todėl, atliekant procedūrą, prireikė pertraukos. Antroji ant klubo atsirado daug paprasčiau – „Ąžuolyno medicinos klinikos“ specialistei Monikai išpildyti dainininkės norą užteko mažiau nei valandos laiko.

„Įgudusi ranka ir pati technologija mažiau skausminga. Lyginant su pirmuoju kartu šįsyk viskas užtruko tik akimirksnį“, – patikino atlikėja.

Beje, jos naujoji tatuiruotė yra laikina – po dviejų metų išnyks.

„Man gyvenime svarbiausia yra meilė. Esu ištikima ir tikiu, kad ji egzistuoja, o stipriai mylėti galima tik kartą“, – sakė I. Kazlauskaitė, panorusi, jog būtent tai ir būtų pavaizduota rašte, atsiradusiame ant moteriškumą dažniausiai pabrėžiančios kūno vietos – klubo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (88)