Podiumu žengė Solveiga Mykolaitytė, Inga Stumbrienė, Monika Šalčiūtė, Viktorija Siegel, Viktorija Vaičaitė, Marija Randers, Sofio Gelašvili, Elia Citovičiūėt, Skaistė Steikūnaitė, Kristina Tarasevičiūtė ir kitos.

Tiesa, kai kurias damas pasveikinti ir palaikyti atvyko jų vyrai. Su didžiule rožių puokšte mylimosios Ingos Stumbrienės laukė jos vyras Aivaras Stumbras. Pirmoje eilėje sėdėjo ir Viktorijos Siegel sužadėtinis – Danielius Bunkus.

P. Poderytės kolekcijos podiumu žengusi Viktorija nepanoro vilktis vestuvinės suknelės. „Turiu tokią nuostatą, kad prieš vestuves negaliu vilktis vestuvinės suknelės, todėl demonstruosiu proginę, – šypsojosi kalbėdama V. Siegel. – Ji tokia jaunatviška, graži, puošni.“

Neseniai su D. Bunkumi susižadėjusi Viktorija anksčiau DELFI pasakojo, kad tikslaus vestuvių plano dar nepradėjo dėliotis, tačiau kalbų ir svarstymų netrūksta.

„Visi nori patarti: draugai sako vienaip, mama kitaip. Vis dėlto manau, kad tai – mano ir Danieliaus reikalas, todėl viską nuspręsime mes patys, nors į artimųjų nuomonę, manau, reiktų kažkiek atsižvelgti. Artimieji ir naudingų patarimų gali duoti. Juk yra tokių, kurie jau susituokę, todėl pasidalija pastebėjimais: ką daryti ir ko ne“, - anksčiau kalbėjo V. Siegel.

Kolekcijos pristatymo akimirkos – nuotraukų galerijoje:

Vakaro svečiai:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (132)