Šio telefono pristatymo tiesioginė transliacija vyksta ir Lietuvoje, LinkMenų fabriko angare, į kurį atvyko ir šalyje žinomi žmonės.

Tarp naujojo „Samsung“ telefono pristatymo svečių buvo galima išvysti Marių Berenį su mylimąja, Dainos Bosas dukrą Mariją Randers bei su iki šiol nematytu vyriškiu pasirodžiusią grupės „Kristal“ narę Kristiną Ivanovą.

DELFI žiniomis, K. Ivanovos širdis jau kurį laiką užimta, tačiau apie naujus santykius moteris atvirauti nelinkusi.

DELFI primena, kad K. Ivanova su sužadėtiniu prodiuseriu Aleksandru Broku išsiskyrė pernai. Audringų skyrybų nebuvo, o pora liko draugais, po skyrybų A. Brokas dalyvavo ir moters gimtadienyje.

Neseniai grupės „Magnit“ pavadinimą į „Kristal“ pakeitusi K. Ivanova pasakojo, kad verčia naują gyvenimo lapą.

„Viskas prasidėjo nuo to, kad pati pradėjau naują gyvenimo etapą. Pradėjau viską nuo pradžių. Kadangi grupė buvo mano ir buvusio mano draugo Aleksandro bendras projektas, o mūsų keliai išsiskyrė ir nei gyvenime, nei versle mūsų nebesieja jokie bendri dalykai, tai nusprendžiau pakeisti ir grupės pavadinimą. Per keletą metų visiškai pasikeitė ir grupės sudėtis“, – neseniai kalbėjo K. Ivanova.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (203)