Naujausios kolekcijos gaminiai buvo padovanoti šiam socialiniam projektui, o visas lėšas už parduotus kolekcijos gaminius „Trys seserys“ skirs nemokamų seminarų Lietuvos moterims organizavimui.

Kolekciją pristatė podiumu žengusios žinomos Lietuvos krepšininkų žmonos: Vilma Javtokienė, Gintarė Songailė, Vaida Skaisgirė ir kitos.

Į renginį atvyko nemenkas būrys svečių, tarp jų – ir žmoną palaikęs Darius Songaila. Tiesa, Gintarė ant podiumo pademonstravo ir stebinančią figūrą – ji vo gruodį susilaukė trečiojo vaikelio.

Tarp svečių vakaro metu buvo ir atlikėjas Sezeris Saylikas-Sezzy, grupės „69 Danguje“ narė Ingrida Martinkėnaitė, antrojo vaikelio besilaukianti verslininkė Laura Mazalienė, modelis Solveiga Mykolaitytė, Inga Stumbrienė ir daugelis kitų.

„Idėja kilo dėl to, kad mes puikiai matome, kokia yra situacija. Aš kalbu apie moralinę padėtį. Moters psichologinė padėtis nusako mūsų elgseną. Tos skaudžios situacijos su vaikais, viskas juk eina iš giliau... O mes nuoširdžiai norime, kad situacija gerėtų. Neužtenka išsiųsti žinutės ir paaukoti du eurus. Aš visą laiką esu už žmogų, norisi padėti. O bendradarbiavimas su projektu „Trys seserys“ atrodė optimaliausia mintis. Šis projektas daro tai, kuo mes pačios tikime ir mums tai aktualu“, – kalbėjo viena iš renginio idėjos autorių, moteriškų drabužių prekės ženklo „Female“ kūrėja S. Šernė.

„Mes žavimės moterimis ir norime išreikšti solidarumą bei paremti socialinį projektą „Trys seserys“ padovanojant jam savo gaminius. Naujausios kolekcijos gaminių pardavimas įgalins moterims dovanoti naujas galimybes, surengti joms nemokamus seminarus. Tai puiki proga parodyti, kad gražūs daiktai atneša nematerialią naudą, tuo suteikdami gilesnę prasmę „Lush Jewelry“ ir „Female“ veiklai“, – džiaugėsi „Lush“ papuošalų kūrėja Viktorija Kac.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)