Paklausta dėl pastebimai susiaurėjusios nosies ir galimos operacijos, A. Valentaitė lakoniškai atsakė, kad nėra nieko, ko negalėtų padailinti tinkamos makiažo priemonės ir geras apšvietimas.

Anot jos, vienas paprasčiausių triukų, padėsiantis optiškai susiaurinti nosį – nosies kontūravimas.

Kontūruojant nosį svarbios dvi detalės – nosies vidurinės dalies iššviesinimas šviesaus atspalvio maskuokliu ar švytėjimo suteikiančia priemone bei nosies kraštų tamsinimas tamsesnio atspalvio priemone.

Šviesios spalvos optiškai „iškelia“ veido bruožus, o štai tamsios – sukuria šešėlio efektą.

Asta juokiasi, kad yra ir daugiau gudrybių. Štai, vienas jos pažįstamas naudojasi išties keistu metodu – degindamasis saulėje nosies vidurinę dalį patepa apsauginiu kremu nuo saulės. Tokiu būdu nosies centrinė dalis lieka šviesesnė nei likusi veido dalis.
Asta Valentaitė

Biologinis laikrodis tiksi ir su amžiumi grožis turėtų vysti, tačiau Astos atveju, regis, viskas vyksta atbuline eiga.

Dabar, žvelgdama į veidrodį, ji jaučiasi kur kas geriau.

„Dabar mano veidas atrodo smulkesnis ir lieknesnis nei kada nors anksčiau. Pati tuo stebiuosi. Atrodo, kad nieko ypatingo be laiko patikrintų procedūrų nedarau, bet veidas atrodo kitaip.

Su draugėmis kartais žvilgtelime į savo senas nuotraukas ir negalime atsistebėti pokyčiais į gerąją pusę“, – sakė manekenė.

Pokyčiai pastebimi ne tik Astos veido bruožuose – su amžiumi pasikeitė ir jos figūra. A. Valentaitė sako, kad sveika gyvensena ir tinkamai pasirinkti produktai padeda palaikyti jai lieknas kūno linijas.

„Anksčiau tokios figūros tikrai nesu turėjusi. Atradau tai, kas man tinka – gerą sporto trenerį, subalansuotą mitybą. Žiūrėdama į naujausias nuotraukas (žurnalo „Ikona“ kadrai, kuriuose Asta pozavo apsinuoginusi – DELFI) suprantu, kad net ir fotošopo nereikia. Man jis nepatinka“, – pasakojo 36-erių manekenė, pastaruoju metu sulaukianti dėmesio iš agentūrų, norinčių dirbti su brandesnio amžiaus modeliais.

Prisižiūrėti Astą įpareigoja ir darbas: „Turiu skirti nemažai dėmesio savo išvaizdai, juk tai mano duona“.
Asta Valentaitė (Tomas & Lukas nuotrauka, stilius – Karinos Leontevos, makiažas – Militos Daikerytės ("Make up By Milita", drabužiai – Juozas Statkevičius)

A. Valentaitės išvaizdos pokyčius išvysite DELFI fotogalerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (321)