Cirko artistai Zobovai kartu negyvena jau daugiau nei metus, tačiau teisminis skyrybų procesas vykdomas tik dabar. Abu sutartinai sako, šis kartas – lemiamas. Daugiau taikytis jiedu, anksčiau net trissyk stovėję ant skyrybų slenksčio, neketina.

A. Zobovienė „KK2“ reportaže stengėsi susilaikyti nuo kaltinimų vyrui, linkėjo jam laimės bei susirasti naują, jį mylėsiantį žmogų. Ji taip pat gynėsi turinti teisę turėti draugų, o vyro pavydą įvardijo kaip jo paties ydą.

„Pirmą žmoną paliko, nes ji buvo neištikima. Antra buvo neištikima, aš vėl neištikima. Manau atrodo, kad čia jame problema yra“, – sakė A. Zobovienė ir pridūrė turinti teisę turėti draugų „tiek mergaičių, tiek berniukų tarpe“.

Moteris sako, kad santykiuose pasigedo elementarių dalykų, tokių kaip pagarba, bendrų temų turėjimas ir mokėjimas bendrauti. O dėl meilės sako jau ilgai nebesukanti galvos, juk tai, anot jos, veikiausiai nėra ilgalaikis jausmas.

O štai M. Zobovas, kalbintas „KK2“ reporterių, svaidėsi kur kas drąsesniais pareiškimais. Sako, žmoną neištikimybę įtarti pradėjo po to, kai ji atšalo ir tapo abejinga, atsisakydavo mylėtis teigdama, kad yra pavargusi.

Reportaže M. Zobovas nupasakojo savo įtarimus dėl žmonos meilužių, tikino kai kuriuos jų net artimai pažįstantis.

„Dabartinės meilužis yra jaunas vyras, kuris augo pas mane nuo trylikos metų, kurį aš auginau. Jis man net sakydavo: „tu man kaip tėvas“. Jis išdavė, jis spjovė man į veidą. Agnė susidėjo su juo“, – sakė M. Zobovas.

Į klausimą, galbūt žmonai tereikėjo daugiau laisvės ir skyrybų nebūtų prireikę, M. Zobovas atrėžė: „Kiek galima dar daugiau duoti laisvės? Jau tada išeina, kad čia prostitucija. Kaip kitaip galima pavadinti? Kokia laisvė moteriai? Galima paflirtuoti, bet yra ribos. Tu turi vyrą, tu nesi laisva. Ji visada sako: aš noriu būti laisva. Tai kokios laisvės nori?“.

Nors M. Zobovas žmoną ir drabsto purvais, ši ramiai atsakė jo dėl nieko nekaltinanti ir dėl to laimingai gyvenanti. Neatmeta ji galimybės ir susirasti naują širdies draugą.

„Jei jau susirasiu kokį širdies draugą, tai turiu tam teisę“, – sakė A. Zobova.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (228)