Tiesa, kalbėdamas apie vestuves E. Dragūnas išskyrė ir dvi išties įspūdingas šventes, Jogailos bei Indrės Morkūnų bei Kaetanos ir Nerijaus Numavičių vestuves, kurias organizavo J. Morkūno komanda.

Tai nepraslydo kompanijos „Pirmoji kava“ vadovui J. Morkūnui pro akis: „Mielas Egidijus Dragūnas yra absoliučiai teisus! Geriausias Metų vestuves organizavo mūsų kompanija. Kad jau rugsėjį gręsia 2017-ųjų garsiausios vestuvės – mes mielai jas padėsime surengti! Jei nuotakos Kaetana Leontjeva-Numavičienė ir Indrė Kavaliauskaitė buvo ir yra iki šiol laimingos, mes padarysime, kad ir Eleonora Sebrova būtų laimingiausia pasaulyje“.

Į tokį pasiūlymą, paviešintą feisbuke, teigiamai sureagavo ir pats E. Dragūnas. „Pasakei ir šventa“, – nedaugžodžiavo atlikėjas.

Netrukus pasipylė ir daugiau pasiūlymų: Daina Bosas šmaikštavo, kad gali tapti piršliene, Alfas Ivanauskas pasiūlė, kad gali paruošti vaišes, o Neringa Zeleniūtė siūlėsi prisidėti muzika.

DELFI primena, jog bene dešimtmetį artimus jausmus vienas kitam puoselėjantys Egidijus ir Elenora buvo pasukę skirtingais keliais, tačiau netrukus vėl sugrįžo į vienas kito glėbį. Gandų apie jų vestuves buvo pasklidę ir anksčiau, tačiau niekuomet Egidijus taip tvirtai nepatvirtino, jog lemtingoji diena artėja ir ji jau yra suplanuota.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)