Kviestinei publikai buvo pristatyta 16 bendrų darbų. S. Būtytė specialiai šiam renginiui tapė paveikslus, o D. Vapsvė kūrė originalią kolekcją. Tai, ką tapytoja pavaizdavo ant drobės, buvo perkelta ant drabužių.

Visos gautos lėšos bus skirtos šįmet veiklą pradėjusiam Ukmergės vaikų dienos centrui.

„Iš šio krašto esu kilusi, todėl nesu abejinga tam, kas jame vyksta. Vaikų užimtumas yra labai svarbu, o dienos centrui kol kas trūksta net elementariausių dalykų“, – dar prieš kolekcijos pristatymą kalbėjo D. Vapsvė.

Kristina Kaikarienė, Liepa Norkevičienė su drauge, Saugirdas Vaitulionis

Neįprastos dviejų autorių kolekcijos tema – moteris. Be filtro, materialistė, pašėlusi, žaisminga, saldi, su kauke, ilgaliežuvė, mylinti, atlaidi... „Moterys būna visokios. O jų nuotaikos ir vaidmuo gali keistis daugybę kartų per dieną“, – sakė kūrėjos.

Renginyje pasirodė kelios dešimtys viešnių ir svečių: Vaida ir Deividas Česnauskai, Kristina Kaikarienė, Baiba Skurstenė-Serdiukė, Liepa Norkevičienė, Robertas Kalinkinas, Diana Dargienė su dukra, Rūta Elžbieta-Mazurevičiūtė ir daugelis kitų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)