„Pagrindinis klausimas į kurį turi atsakyti žvaigžde norintis tapti asmuo yra ne tai, kiek kainuoja tapti žinomu, o kodėl jis nori tapti žinomu. Jei žmonėms reikia tiesiog daug dėmesio, tai žinomumą galima pasiekti daug papraščiau. Lietuvoje tai yra tikrai nesunku”, - atviravo D. Britanijoje koncertuosiantis šou verslo atstovas.

Pasirodo, į su daugeliu Lietuvos žvaigždžių dirbantį muzikos prodiuserį žmonės pagalbos kreipiasi itin dažnai. Kaip „Tiesai” pasakojo pats Stano, užsienyje pagyvenę ir pinigų užsidirbę lietuviai jėgas nori išbandyti muzikiniame pasaulyje, tačiau pinigai čia ne visada atveria duris.

Pasak Stano, norint patekti į šou verslą reikėtų mažiausiai 10 tūkst. eurų, tačiau net ir tiek negarantuoja visapusiškos sėkmės.

„Paradoksalu, tačiau jei asmuo iš tiesų turi ką pasakyti, t.y. tikrai yra talentingas, dingsta visos kitos problemos, kaip pinigai, laiko sąnaudos ar galimybių stoka. Tokiu atveju galimybės atsiranda pačios, nes su tokiu žmogumi dirbti yra idomu”, - aiškino Stano.

Humoristiniame šou „Vyrai meluoja geriau. Šeimynėlė“ Londone pasirodysiantis šou verslo atstovas pasakojo, kad tie, kurie turi talentą, dažniausiai apie tai patys nežino, nes yra savikritiški.

„Talentingi supranta, kad jiems yra kur tobulėti”, - šyptelėjo Stano.