Šventinį vakarą, vedė žavioji fitneso trenerė Jolanta Leonavičiūtė ir renginių vedėjas Darius Čepulis. Kabareto stiliaus dainomis svečius džiugino charizmatiškoji atlikėja Rasa Kaušiūtė.

Vakaro akimirkos:

Šis renginys, tai buvo damų vakarų ciklo, prasidėjusio dar prieš Kalėdas ir tris mėnesius vykusio lošimo namuose didysis finalas.

Vienai iš laimingųjų žaidėjų ketvirtadienio vakarą nusišypsojo laimė pasipuošti prabangiu juvelyrikos namų „Fashion Gold“ perlų vėriniu su baltojo aukso pakabučiu, inkrustuotu briliantais. Šiame papuošale – net 230 tikrų deimantų, dirbinys taipogi puoštas safyrais.

Televizijos laidų vedėja J. Leonavičiūtė sakė vertinanti rankų darbo papuošalus. Jos papuošalų dėžutėje puikuojasi kaklo pakabutis su juodaisiais deimantais, atsivežtas iš Izraelio.

„Tai – tikrai išskirtinis ir daug man reiškiantis papuošalas“, – neslėpė Jolanta.

Atlikėja R. Kaušiūtė sakė labiausiai vertianti originalius, įspūdingus bei masyvius papuošalus, be to dar ir ekstravagantiškus.

„Nei kuklūs drabužiai, nei papuošalai, nei batai ar rankinės man tiesiog netiktų prie veido“, – šypsodamasi sakė dainininkė.

Rasa sakė neturinti talismano, bet prisipažino, jog pasipuošusi tam tikrais papuošalais, jaučia, kad jie tarsi jai suteikia energijos.

„Kiek pamenu man visada nuotaiką pakeldavo įspūdingo dydžio žalias kaklo vėrinio akmuo, kurį nusipirkau tiesiog Bulgarijos paplūdimyje. O rožinis akmenėlis, tikriausiai kvarcas, keičia spalvą priklausomai nuo mano nuotaikos ir savijautos“, – pasakojo Rasa.

Šventinio renginio metu svečiai turėjo išskirtinę galimybę gėrėtis mados namų „Angelo Mio“ proginių ir vestuvinių suknelių kolekcija. Šie šventinės mados namai atstovauja prestižinių vestuvinių suknelių kūrėjus „Rosa Clara“, kurie bendradarbiauja su tokiais aukštosios mados korifėjais, kaip Karl Lagerfeld ar Christian Lacroix. Mados namų „Angelo Mio“ kolekciją demonstravusiems modeliams makiažą ir šukuosenas kūrė „Yury Salon“ meistrai.

Kolekciją drauge su modeliais bei šokėjomis demonstravo ir J. Leonavičiūtė, vestuvinę puokštę metusi netekėjusioms renginio viešnioms. Laimė ją sugauti šį kartą nusišypsojo finansų ekspertei Evelinai Kazinai.

Stilistė Violeta Krasovska patarė, jog šiais metais madingi pasteliniai suknelių atspalviai. „Balta – tai nemirtinga klasika, bet jeigu norite pabrėžti savitą stilių ir išsiskirti iš kitų nuotakų, pastelinės spalvos bus puikus variantas. Tokie deriniai kaip švelni rožinė ir balta arba švelnios melsvos spalvos suknelė bus tikras atradimas“, – neabejoja V. Krasovska.

Floristė ir vestuvių planuotoja Inesa Borkovska įsitikinusi, jog vestuvinė puokštė, tai – itin svarbus nuotakos aksesuaras, kuris tarsi išpildo visą jaunosios įvaizdį. „Šį sezoną vestuvinėse puokštėse madingi Marsalos vyno atspalviai. Jiems nenusileidžia visi rožinės spalvos niuansai, pudrinė, zefyrinė, ciklameno spalvos“, – teigė I. Borkovska, dekoravusi lošimo namų salę šį sezoną madingomis vestuvinėmis puokštėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)