V. Siegel DELFI pasakojo, kad su Kristupu sutaria puikiai, o ir pažintis su mažuoju jokių keblumų nesukėlė. „Danielius mus supažindino. Krsitupas labai mielas ir draugiškas vaikas. Ne vien su manimi, jis su visais toks – labai šiltai ir mielai susidraugauja. Nėra šioje srityje problematiškas“, – šypsojosi V. Siegel.

Pasidomėjus, ar netenka susidurti su Kristupo kaprizais, V. Siegel juokėsi, kad net suaugusieji kartais „ožiuojasi“, o ką jau kalbėti apie vaikus, tačiau šaukti ant vaiko mergina nelinkusi.

„Kadangi mano mama yra psichologė, tai stengiuosi nešaukti, nerėkti, gražiuoju, per žaidimus, „per aplinkui“ mėginti... Šaukti ant mažo vaiko nelabai norisi.

Aš apskritai esu prieš smurtą, ypatingai po tų visų įvykių, kurie Lietuvoje vyksta. Nesu ir pati niekada gavusi, niekada nėra prilietę nei mama, nei tėtis, tai dėl to negalėčiau nei savo, nei kitų vaikų mušti, stengiuosi gražiuoju sutarti. Daugiausiai, ką galiu pasakyti, tai prisėsti ant kėdutės. Čia didžiausia bausmė, o ant kėdutės ir žaislų negali gauti“, – juokėsi V. Siegel.

Pasidomėjus, ar mergina jau galvoja apie šeimos pagausėjimą ir savo vaikus, V. Siegel atskleidė, kad vaikų nori, tačiau to suplanuoti negali.

„Nežinau, čia jau kaip Dievas duos, planuoti daug ką gali, kaip bus, taip bus. Aišku, labai myliu vaikus, tikrai. Mano šeimoje visada trūko broliuko ar sesutės, visuomet tėvelių prašiau, tai dėl to tikrai“, – šypsojosi D. Bunkaus mylimoji.

Renginio akimirkos – nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (249)