Drauge su kitomis merginomis fotosesijoje įsiamžinusi Justina neslepia, jog pagrindinis akcentas šį kartą buvo ne apatinis trikotažas, o prekinio ženklo naujiena – lengvi bei elegantiški chalatai.

„Ne paslaptis, jog nevengiu ir pati pozuoti „Le Mirage” fotosesijos, juk kuriu būtent tai, kas pačiai patinka ir ką mielai dėvėčiau”, - atviravo Justina.

Mergina neslepia, jog naujienos neišrado, tačiau tikina, kad jos siūlomi chalatai turi ir išskirtinių savybių.

„Pirmiausiai jie ne tik elegantiški, bet ir patogūs. Vienam chalatėliui sunaudojame daugiau nei 2 metrus medžiagos tam, kad moteris galėtų nevaržomai judėti. Kitas svarbus akcentas – inicialai, kuriuos siuvinėjame pagal kiekvienos moters norus.

Dažniausiai tai būna pirmoji vardo ir pavardės raidė, tačiau jau sulaukėme užsakymo, kuriuo norima įamžinti vestuvių datą. Tai labai gražus ir nuoširdus noras”, - džiaugėsi J. Stambrauskaitė.

Justinos manymu, moteris privalo gražiai atrodyti ne tik viešumoje, bet ir namuose. „Manau, jog moteris, pirmiausiai, pati sau privalo atrodyti patraukliai. Neabejoju, jog begalė moterų rytais puikiai jaučiasi pižamose ar sportiniuose kostiumuose, o aš pasitinku dieną švelniame chalatėlyje.“, - atviravo J. Stambrauskaitė.

Mergina teigė, jog ilgai ieškojo švelnaus, lengvai krentančio, elegantiško chalato, kurį galėtų dėvėti tiesiog gamindama pusryčius, ar gerdama kavą: „Niekur neradau ne tik gražaus, bet ir patogaus varianto, todėl pati nutariau jau turimą bralečių bei kūno juostų asortimentą papildyti šia naujove”, - pasakojo ji.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)